EVO KAKO JE BASTIJAN IZNENADIO SVOJU DRAGU ANU ZA NJEN ROĐENDAN: Iznenađenje za pamćenje!
Ana Ivanović, Foto: prentscreen/instagram/anaivanovic

Džentlmenski gest

EVO KAKO JE BASTIJAN IZNENADIO SVOJU DRAGU ANU ZA NJEN ROĐENDAN: Iznenađenje za pamćenje!

Bastijan zna kako da izmami osmeh na lice Ane Ivanović

Objavljeno: 19:02h

Ana Ivanović rođendan je i ovog puta proslavila u krugu porodice sa svojim najmilijima, a preslatko iznenađenje priredio joj je suprug Bastijan.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: EPA/Filip Singer

Jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović na današnji dan napunila je 34. godinu. Njene godine mnogima zvuče neverovatno, s obzirom na dostignuća koja Ana ima iza sebe. Iako je vrhunskim tenisom mogla da se bavi još barem nekoliko godina, odlučila je da reket okači o klin pre skoro pet godina, te se potpuno posvetila porodici.

Ipak, čini se da je lepa Ana donela pravu odluku, a koliko je srećna i ispunjena da se primetiti na svakoj fotki koja osvane na njenoj društvenoj mreži.

Kako je današnji datum za nju poseban, njen suprug Bastijan odlučio je da joj priredi malo iznenađenje. Naime, Nemački fudbaler supruzi je povodom rođendana kupio predivan buket belih ruža, te je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotku, poručivši:

- Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Došlo je vreme da proslavimo još jednu godinu punu predivnih uspomena i iskustava sa tobom.

Iako se Ana za sada nije oglašavala na svom Instagram profilu, njen osmeh na pomenutoj fotografiji dovoljno govori, te nema sumnje da bivša teniserka uživa u svom danu okružena svojim ljudima.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.