"JA SAM KONTROLISANA ALKOHOLIČARKA!" Bekvalčeva OTVORILA DUŠU o porocima!
Nataša Bekvalac, Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

iskrena

"JA SAM KONTROLISANA ALKOHOLIČARKA!" Bekvalčeva OTVORILA DUŠU o porocima!

Nataša Bekvalac iskreno progovorila o svojim porocima!

Objavljeno: 17:58h

Nataša Bekvalac (41) za sebe kaže da je kontrolisana alkoholičarka! Pevačica se posle duže pauze pojavila nasmejana na jednom događaju, sve vreme je nazdravljala i otvoreno pričala o porocima.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram printscreen

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak - priča Bekvalčeva i napominje da nikad ne vozi kad popije:

- Kada me momci u plavom zaustave, prepoznaju me, ali ne teraju me nikad da im pevam. Traže da "duvam", ali ja kada pijem, ne vozim. Kad sam pripita, ne pravim veće ludosti od onih kad sam trezna!

Lepa Novosađanka tvrdi da se prvi put napila pre 11 godina:

- Nećete mi verovati, ali ranije nisam imala nijedan porok. Nisam zapalila cigaretu, niti probala alkohol sve do svoje tridesete, ali zato sam sve to uspela da nadoknadim!

Nataša Bekvalac
foto: Foto: Emilija Jovanovic

Mentalno zdravlje

Nataša priznaje da sada zbog svojih poroka traži pomoć psihoterapeuta.

- U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što ste kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije. Ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisci, a ja planiram da još dugo ostanem zdrava - priča pop zvezda i dodaje da sa psihoterapeutom priča i o ljubavi:

- Volela bih da odgovorim potvrdno i da kažem da sam zaljubljena, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana. Rekla sam joj: "Evo treća će godina kako nisam zaljubljena".

Na odmoru sa ćerkama

Iako nema sreće u ljubavi, Bekvalčeva je zadovoljna svojim životom:

- Ovih dana me srećnom čine male stvari. Bila sam na kratkom odmoru sa ćerkama i bilo nam je prelepo. Nedostaje mi druženje sa publikom, prijateljima i porodicom, koje je zbog korone uskraćeno - završava priču Nataša.

Novu godinu slavim u Beogradu

Nataša će Novu godinu dočekati u Beogradu, i to radno:

- Odavno sam zakazala nastup za Novu godinu, ali nisam to otkrivala jer se zbog korone ništa nije znalo... Drago mi je što ću je dočekati u glavnom gradu sa prijateljima i porodicom.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.