OVO JE OBRAZOVANJE NAŠIH VODITELJKI: Neke imaju po dva fakulteta, a neke samo SREDNJU!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Dragana Udovičić

DA LI STE ZNALI?

OVO JE OBRAZOVANJE NAŠIH VODITELJKI: Neke imaju po dva fakulteta, a neke samo SREDNJU!

Sve isplivalo javno

Objavljeno:

Javnost gotovo i da ne zna koju školu su završile dame koje svakodnevno gledamo na malim ekranima. I dok su se jedne školovale upravo za profesiju koju rade, druge su mislile da će njihov poziv biti nešto sasvim drugo.

Marija Kilibarda je studirala na Fakultetu političkih nauka, smer socijalni rad i politika i na Višoj školi smer sportski menadžment. Danas je prepoznatljiva po svojoj lepoti i glasu, a već dugo je zaposlena na televiziji "Prva".

Dea Đurđević je završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani, a trenutno je deo jutarnjeg programa.

Dea Đurđević
foto: Instagram prinstcreen

Jovana Jeremić trenutno je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljki koja često ističe da ima diplomu državnog Pravnog fakulteta u Beogradu kojom se vrlo ponosi. Takođe, nosi titulu i magistra, a sada je zaposlena na televiziji gde vodi i uređuje "Vikend jutro".

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment. Sada je prepoznatljiva po svojoj emisiji "Magazin in" koju već godinama vodi i uređuje.

Lea Kiš, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

Sanja Kužet
foto: Instagram

Sanja Kužet, prepoznatljiva voditeljka "Zvezda Granda" je studirala geografiju, a završila međunarodnu poslovnu ekonomiju.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.