Jelisaveta Orašanin prvi put o venčanju: Vuk Kostić je moj vitez! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NE KRIJU ZALJUBLJENOST

Jelisaveta Orašanin prvi put o venčanju: Vuk Kostić je moj vitez! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se na premijeri filma "Vojna akademija 3 - Novi početak", a kako kaže, lik koji tumači u ovom ostvarenju je sazreo i doživeo dosta promena u životu
Objavljeno: 12:08h

Dok joj se dešava promena na ljubavnom planu u filmu, u privatnom životu glumica je u srećnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pripadnici njene generacije, koja i ne znaju šta je to vojska, odlično su se snašli u ulogama vojnika u pomenutom filmu i seriji, koje je publika obožavala.

foto: Damir Dervišagić

- Ah, pa ne moram da ubijem da bih mogla da glumim ubicu. Mi smo imali stvarno sjajan stručan tim, koji nas je još na početku snimanja prve sezone serije naučio kako se sve radi u vojsci, pa mislim da smo baš zbog toga uspeli da napravimo ovako dobru seriju. Sada i nismo imali toliko dana snimanja kao kod snimanja serije, dosta toga su preuzeli novi klinci, novi kadeti, ali ostalo mi je dosta od toga što smo učili. Mi "stari" smo već uigran tim, tako da nam sada nisu bile potrebne ozbiljne „vojničke” pripreme kao ranije" - kaže lepa glumica.

Jelisaveta je odlučila i da prokomentariše navode medija o njenoj udaji za glumca Vuka Kostića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.