POJAVILA SE GOLIŠAVA FOTOGRAFIJA JELENE KARLEUŠE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Na njoj samo biseri, on POTPUNO NAG!
Foto: preentscreen, instagram

uspomene

POJAVILA SE GOLIŠAVA FOTOGRAFIJA JELENE KARLEUŠE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Na njoj samo biseri, on POTPUNO NAG!

Koliko ima ovakvih fotografija?

Objavljeno:

Isplivalo Karleušino poziranje 1999. za potrebe jednog časopisa i napravilo haos na društvenim mrežama.

Danas je jedna od najpopularnijih i najkontraverznijih pevačica u regionu, a pre nešto više od 26 godina Jelena Karleuša pevala je prateće vokale mnogim pevačima, nakon čega je rešila da i sama zakorači u estradni svet, i od tada joj je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Danas često izlaze njeni raniji radovi, a sve to uvek privuče veliku pažnju javnosti, tako je to i ovoga puta bio slučaj.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Naime, na stranici koja se bavi uspomenama poznatih ličnosti, objavljeno je Karleušino izazovno poziranje sa nepoznatim muškarcem. Ona je okrenuta otpozadi gola, pas joj prekriva zadnjicu, dok ona rukama drži grudi i naslanja se na takođe nagog muškarca. POGLEDAJTE OVDE!

JK je i tada sve intrigirala svojim atraktivnim izgledom, imala je plavu kraću kosu, i volela je sebe da prikaže u zavodljivom izdanju, što je uvek nailazilo na veliku reakciju naroda.

Inače, Karleuša je juče dala dašak nade svojim fanovima, kada je na Instagramu objavila da 31.12. sprema veliko iznenađenje, te mnogi slute da je u pitanju izlazak njenog dugog iščekivanog albuma pod nazivom "Alfa".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.