ANA IVANOVIĆ JE PRE BASTIJANA IMALA VELIKU LJUBAV: Bila je sa uspešnim ŠPANSKIM TENISEROM koji izgleda OVAKO!
Foto: EPA/Tannen Maury

opa

ANA IVANOVIĆ JE PRE BASTIJANA IMALA VELIKU LJUBAV: Bila je sa uspešnim ŠPANSKIM TENISEROM koji izgleda OVAKO!

Da li ste ovo znali?

Objavljeno:

Pre nego što je ušla u brak s nemačkom fudbalskom zvezdom Bastijanom Švajnštajgerom, Ana Ivanović je bila u vezi s nekoliko sportista, među kojima se po rezulatima i popularnosti izdvajao španski teniser Fernando Verdasko.

Upoznali su se na žurci uoči početka Otvorenog prvenstva Kine 2008. Malo ko je pridavao značaj činjenici da su se na partiju Ana i Fernando sve vreme nešto domunđavali i slatko smejali, ali ubrzo posle toga postalo je jasno o čemu se radi. Kada se Španac pojavio na Mastersu u Dohi u loži ane Ivanović, odmah pored majke Dragane i oca Miše, svima je bilo jasno da je po sredi teniska romansa.

- To je deo mog privatnog života. Fernando i ja imamo veoma dobar odnos - bilo je sve što je o tadašnjem dečku rekla najlepša teniserka planete. Ana je kasnije upoznala Fernandove roditelje u Madridu. Kad su svi očekivali da mladi i uspešan par podigne odnos na viši novo, zbog česte razdvojenosti, odlučili su da stave tačku na svoju romansu.

Fernando Verdasko
foto: EPA/Yoan Valat

Verdasko se 2017. oženio sa dugogodišnjom devojkom Anom Bojer, dok je Ana godinu ranije sklopila bračnu zajednicu s Bastijanom Švajštajgerom.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.