"POČIVAJTE U MIRU, POKOPALI STE SVOJE KORENE" Zerina Hećo BRUTALNO OSUDILA sve koji slave "Noć veštica"! (FOTO)
Foto: Youtube

bez dlake na jeziku

"POČIVAJTE U MIRU, POKOPALI STE SVOJE KORENE" Zerina Hećo BRUTALNO OSUDILA sve koji slave "Noć veštica"! (FOTO)

Ona se javno oglasila i time uputila niz kritika na račun svih koji su pobornici slavljenja "praznika".

Objavljeno:

Bivša učesnica rijaliti programa Zerina Hećo, oglasila se na svom Instagram profilu i uputila niz kritika svima koji slave "Noć veštica", rekavši da su time izgubili identitet, veru i ušli u "američki sistem života" i da je sve to zapravo "sektaška tradicija".

Naime, Noć veštica ili "Haloween", kako ga Amerikanci zovu, proslavlja se svakog 31. oktobra, a ključni momenti uključuju maskiranje, sakupljanje slatkiša od vrata do vrata i dubljenje bundeva.

Zerina Hećo
foto: Youtube

Tim povodom, Zerina Hećo je javno uputila oštre osude, a njenu objavu prenosimo u celosti ispod.

- " Ne razumem sektašku tradiciju "Halowena" kojoj ste masovno podlegli... pa se pitam da li je toliko malo tradicije i religije ostalo u nama? Nažalost, očigledno ste, ne smo, već ste, ušli u American style žviota. Ono što vam je nametnuto prihvatili ste bez prisile, većina. Nažalost za mene lično ste postali samo masa bez identiteta, odakle ste potekli, gde ste rođeni i koji su vam koreni. Gubiti identitet je ono na šta ste sami pristali. Zato u vašem stilu ću da kažem "Počivajte u miru", pokopali ste svoje korene, srećan vam "praznik" kojeg god značenje istog bilo. Dobra pomoć svima. ", napisala je ona u okviru svog Instagram storija i jasno stavila do znanja da ne podržava one koji slave "Noć veštica".

Zerina Hećo
foto: Instagram

Inače, Hećo je nedavno podelila lepe vesti sa svojim pratiocima, kada je javno otkrila da je verena, ali identitet njenog emotivnog partnera nije želela da otkrije.

Zerina Hećo
foto: Instagram

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.