KONAČNO PRAVI RIJALITI - POČINJE "BAR" A PRIJAVE SU U TOKU! 4 razloga da gledate novi šou na Kurir televiziji!
Foto: Promo

novi šou

KONAČNO PRAVI RIJALITI - POČINJE "BAR" A PRIJAVE SU U TOKU! 4 razloga da gledate novi šou na Kurir televiziji!

Konačno počinje pravi rijaliti, kakav do sada niste gledali, a objasnićemo vam i četiri ključne razlike između Bara i svih drugih!

Objavljeno: 21:15h

Čini vam se da stalno gledate isto - neke poznate ili nepoznate kako su skupljeni na jednom mestu, zatvoreni u četiri zida ili sa vrlo ograničenim prostorom kretanja, osuđeni jedni na druge, stalno pričaju iste priče, vrte se oko istih stvari, svađaju pa čak i tuku, a za sve to dobijaju nagradu kao da su nešto zapravo i uradili? Rijaliti Bar je potpuno drugačiji, evo i zbog čega!

Učesnici su "zatvoreni"

Stalno ih gledate u tri ista kadra, sede na istom mestu, pričaju s istim ljudima? Nema takvog "dana mrmota" u Baru, učesnici nisu zatvoreni, štaviše.

Osim u baru u kojem rade, oni su i u stanu u kojem zajedno žive, ali i na ulici, jer obavljaju sasvim normalne stvari i žive normalnim životom - samo to gleda cela Srbija! Učesnike Bara moći ćete da sretnete na ulici kako hitaju u nabavku ili završavaju druge važne zadatke da bi njihov bar opstao, i ne samo to, često će "napolju" izvršavati i zadatke i izazove!

Rijaliti BAR
foto: Promo

Nema kontakta s publikom

Prethodna stavka nas dovodi do možda najveće razlike! Znate kada u drugim rijalitijima učesnici šize jer nisu pipnuli mobilni telefon nedeljama? Takmičari u Baru imaju mobilni, i to ne samo da bi se "javili svojima", već i da bi komunicirali sa vama. Njihovi profili na društvenim mrežama vas čekaju, a oni su tu da vide vaš komentar, odgovore na njega, podele story ili se uključe direktno iz Bara...

Dođite na piće!

Za razliku od drugih programa u kojima su učesnici na udaljenoj lokaciji, ponekad i u drugoj, dalekoj zemlji, Bar se odvija u srcu Beograda. U kafiću u koji možete da uđete i vi! Svratite na piće, proćaskajte sa učesnicima i osetite kako zaista funkcioniše ne samo jedan popularni bar, već i jedan pravi rijaliti - otvoren za posetioce!

Pobednik rijalitija Bar dobiće nagradu od 30.000 evra, a prijave za učešće su u toku i interesovanje je ogromno! Mislite da imate osobine koje će vas učiniti zvezdom na Kurir televiziji? Prijavite se!

Publika samo glasa - i to je to

Za razliku od drugih rijalitija, u kojima možete samo da date novac za SMS poruku da učesnik bude nominovan, ostane ili ispadne, publika učestvuje u svakom delu Bara. Upravo vi ćete formirati njihove izazove, birati ko će ih izvršavati... Na taj način, vi niste samo puki posmatrač, već zaista odlučujete o životu i sudbini ljudi koji učestvuju.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.