"ZOVU ME MATORA VEŠTICA!" EVA OTKRILA DETALJE IZ ŽIVOTA, dotakla se i slučaja Aleka Boldvina koji POTRESA javnost!
Eva Ras, Foto: © ATA Images

iskrena

"ZOVU ME MATORA VEŠTICA!" EVA OTKRILA DETALJE IZ ŽIVOTA, dotakla se i slučaja Aleka Boldvina koji POTRESA javnost!

Domaća javnost navikla je da glumica nema dlake na jeziku

Objavljeno:

Naša poznata glumica Eva Ras u emisiji “Premijera” progovorila je o svojoj karijeri, a i slučaj ubistva na snimanju za film “Rust” koji i dalje potresa svetsku javnost.

Eva Ras
foto: Marina Lopičić

– Ovo je prava uloga za mene, mene hejteri zovu ”matora veštice”. Mnogo me se plaše, istina je najuvredljivija. Nikada nisam išla po kafanama, to me je mimoišlo – priča Eva.

Ovom prilikom osvrnula se na slučaj Aleka Boldvina koji je na jednom snimanju usmrtio koleginicu i ranio kolegu, pa otkrila da li je imala slično iskustvo na nekom snimanju.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

– Kad god su bili ti partizanski filmovi, nikada nisam htela to da prihvatim, jedna moja koleginica je snimajući to povredila oko. Plašila sam se tih lažnih metaka, ali igrala sam u jednoj hrvatskoj drami gde je bilo tih eksplozija. Plašila sam se toga, ne možete vi sa oružjem da budete sigurni. Strašno je što je ta žena i majka izgubila život. Sve što čitam je totalno abnormalno. Nije važno ko je kriv, ali kako će Boldvin da živi sa tim što je ubio svoju drugaricu – ispričala je Eva Ras u “Premijeri”.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.