CELA BIVŠA JUGA PAMTI NJEN GLAS! NEMA KO NIJE OBOŽAVAO OVU ŽENU: Evo kako provodi PENZIONERSKE DANE!
Staka Đorđević, Foto: Youtube printscreen

DIVNA

CELA BIVŠA JUGA PAMTI NJEN GLAS! NEMA KO NIJE OBOŽAVAO OVU ŽENU: Evo kako provodi PENZIONERSKE DANE!

Glas Stake Đorđević bio je prepoznatljiv, a evo kako provodi svoju penziju!

Objavljeno: 19:21h

Dugogodišnja poznata spikerka RTS vesti stare i novije Jugoslavije, Staka Đorđević, bila je u periodu svog aktivnog profesionalnog angažmana jedna od nekoliko pravih tv zvezda, lice na koje smo navikli, koje nam je prijalo zbog svoje lepote, ali i originalnog glasa koji smo , čini se, zauvek usvojili kao deo svojih domova i života.

Staka Đorđević
foto: Youtube printscreen

Ekipa sajta Penzionisani.rs usred današnjeg „rizičnog vremena“ na jednom filmskom događaju u Jugoslovenskoj kinoteci, razgovarali sa njom i u 10tak minuta ponovo oživeli neke uspomene. Pitali su je kako danas , kada je u penziji, organizuje svoj dan.

- Živim kao i uvek, aktivna sam, kreativna u okvirima svojih potreba, družim se i kontaktiram sa najvećim zadovoljstvom najpre sa najbližima, sa svojom decom kao i svakodnevno sa starim i novim, pravim prijateljima, sa svojim psom. Svi već znaju da obožavam životinje kao i ljude koji ih vole. Uživam u životu, U periodu u kom smo danas, pazim se potpuno uobičajeno , bez stresa i strahova koji , čini mi se, ljude uvlače u problem. Da, uvek dođem, ako to poželim, na mesta koja me privlače - ispričala je za Penzionisane jugoslovenska voditeljka.

Staka Đorđević
foto: Youtube printscreen

- Društveni život je deo mene a prilagođavam se kako je propisano. Visoke štikle nosim stalno, u inat , kako bih sebi dokazala da mogu, i verujte da je sve isto. Svakome želim ono što i sebi i mislim da, ako ste u tome iskreni, nemate za šta naročito da brinete- kaže ova plementa gospođa.

Sjajna Staka ostavila je očaravajući utisak. Elegantna figura koja svoje godine nosi lagano i na predivan način. Energija koja daje „uput“ da ste mladi onoliko koliko se tako osećate i da ćete upravo tako i izgledati, a da sve zavisi od misli i raspoloženja, nikako od godina.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.