ŠTA TU BRE NEKOME NIJE JASNO: Bivši farmer progovorio o  vezi sa 27 godina starijom Vesnom Zmijanac! (FOTO)
Foto: Printskrin: Instagram/nemanja_mc_n_official

oglasio se

ŠTA TU BRE NEKOME NIJE JASNO: Bivši farmer progovorio o vezi sa 27 godina starijom Vesnom Zmijanac! (FOTO)

Nemanja je otkrio u kakvom je odnosu sa pevačicom, ali i najavio da uskoro planira da stane na ludi kamen
Objavljeno:

Mnogi portali preneli su danas vest da je popularna pevačica Vesna Zmijanac (59) pronašla novu ljubav i da je u pitanju bivši farmer Nemanja Milošević (32), poznatiji kao Nemanja MC N, koji se sada oglasio i za Pink.rs otkrio da li je to istina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njih dvoje su bili veoma bliski na imanju, na kom je bilo očigledno da su samo prijatelji, a kako reper kaže, tako je ostalo do danas.

- Ma to je glupost. To neću da komentarišem uopšte. Zna se s kim sam ja u vezi. To je totalni apsurd. Vesna i ja smo prijatelji, ona se pojavljuje u mom spotu u kom mi glumi majku. Sad spremamo duet koji će izaći, tako da je to jedna obična glupost. Cela ta priča je smešna. Vesna je moj prijatelj i ne vidim šta tu nekome nije jasno. Žute novine će uvek da pišu, a ja da ulazim u raspravu sa njima nemam nameru - objasnio je on.

foto: Dragan Kadić

Osim što će biti u njegovom spotu za pesmu “Kralj podzemlja”, koji će uskoro biti objavljen, Njemanja najavljuje i duet sa Vesnom, koji će, prema njegovim rečima, uzdrmati Balkan.

Sa druge strane, na ljubavnom planu i dalje sve funkcioniše kao i pre – sa verenicomMajom Mijalković ima ozbiljne planove, ali ne želi da otkriva kada će jedno drugom izgovoriti sudbonosno “da”.

- Planiram do ozvaničim vezu sa devojkom. Moja veza je stabilna i nikakve intrige i žuta štampa neće moći da poremete to - bio je kratak Nemanja.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.