TRESLA SE ZGRADA OD BESA ANE BEKUTE: Izbila svađa u stanu na Vračaru, Mrkonjić neodgovornošću NAPRAVIO HAOS!
Foto: Sonja Spasić

au!

TRESLA SE ZGRADA OD BESA ANE BEKUTE: Izbila svađa u stanu na Vračaru, Mrkonjić neodgovornošću NAPRAVIO HAOS!

Urlala na Mrku!

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta vodi računa o svom partnere Milutina Mrkonjića.

Naime, komšinica iz njihove zgrade na Vračaru otkriva da Ana svaki dan viče na Mrku, ali i da se pojedinačno izvinjava komšijama zbog galame:

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić
foto: Nemanja Pančić

- Ana i Mrka su sjajne komšije, oni su toliko prijatni, nikada nisu prošli da se sa osmehom ne jave, on se često i šali, dobaci poneku doskočicu. Međutim, njega poslednjih meseci baš slabo viđam, znam da je imao neki zdravstveni problem, od tada retko izlazi, a ne da mu ni Ana, inače bi on i te kako šetao i švrćkao se. Često, ma skoro svaki dan, čujem kad Ana viče na njega, kao da ima malo dete, nekad ume da bude baš grlata. Skoro je vikala na njega, jer je ona valjda imala snimanje na Zvezdama Granda i ceo dan bila tamo. On je to iskoristio da malo izađe iz stana, otišao je u neki restoran. Kad se vratila kući, zgrada je treštala od njene vike. Boji se žena da ne zakači koronu negde, slab mu je imunitet, i ne može da mu dokaže da mora da se čuva. Slatka je, ona se nakon toga u liftu izvinjavala ako je bila bučna”, priča Anina komšinica i dodaje:

„Ana je kao komšinica prirodna i normalna žena, ne glumi zvezdu i stvarno je svi vole i nju i Mrku, oni su kao par super, samo eto, Ana sada pokušava da izađe na kraj sa Milutinom, jer se baš boji za njegovo zdravlje, a on je kao i mnogi muškarci, nedokazan - rekla je komšinica sa Vračara.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.