OŽENIO SE NAJZGODNIJI SRPSKI GLUMAC?! Samo što je UŠAO U NOVU VEZU pojavila se fotka sa VENČANJA i sve ZBUNILA!
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

OŽENIO SE NAJZGODNIJI SRPSKI GLUMAC?! Samo što je UŠAO U NOVU VEZU pojavila se fotka sa VENČANJA i sve ZBUNILA!

Glumac je pozira sa mladom!

Objavljeno:

Fotografija Luke Raca na društvenim mrežama napravila je potpunu pometnju, mladi glumac nedavno je stavio tačku na vezu sa Vanjom Marković, a zatim se otisnuo u nov emotivni odnos, međutim, onda je usledila fotografija sa venčanja!

I dok fanovi jedva čekaju da vide ko je lepotica koja je osvojila srce Luke Raca, glumac ima jasan stav.

– Imam devojku, ali sigurno o njoj neću pričati javno. Niti će biti zajedničkih fotografija niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti - rekao je nedavno za medije i time jasno stavio do znanja da će svoju emotivnu izabranicu ovog puta čuvati samo za sebe.

Umesto očekivane fotografije sa novom devojkom, poslednja fotografija Luke Raca na "Instagramu" je napravila pometnju. Naime, glumac je objavio fotografiju sa venčanja, a njegova koleginica Olja Lević blistala je u venčanici.

Fanovi, koji su posle dve sezone pomnog praćenja hit serije "Igra sudbine" "dočekali" da se Mila i Aleksa venčaju oduševljeno su reagovali na ovu fotografiju. A bilo je i onih koji nisu mogli a da ne prokomentarišu da bi Luka i Olja i privatno bili skladan par.

Međutim, jedan od komentara ispod fotografije naveo nas je da se zapitamo, da li će se uskoro čuti svadbena zvona?

- Aj, daće Bog i tebi pravu svadbu uskoro - napisao je Lukin dobar drug i kolega Ammar Mešić i time nagovestio da su stvari između mladog glumca i njegove nove izabranice i više nego ozbiljne.

Bonus video:

01:16

UTOPISTIČKI JE VEROVATI DA ĆE MASK ISKORENITI GLAD U SVETU! Ta priča datira od 1990. U Avganistanu prodaju BEBE zbog GLADI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.