MISICU OSUDILI ZBOG ALBANSKOG ORLA, ONDA SE OGLASIO I NJEN OTAC: Javno se izvinila, bio je trenutak nepažnje!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

hit

MISICU OSUDILI ZBOG ALBANSKOG ORLA, ONDA SE OGLASIO I NJEN OTAC: Javno se izvinila, bio je trenutak nepažnje!(FOTO)

Valentina Petrović se javno izvinila na Instagramu, a zatim je i otac pokušao da opere od skandala.

Objavljeno:

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, na Instagramu se najpre oglasila ona, a zatim i njen otac Aleksandar.

Valentina se pravdala pričom da je sve bila na brzinu i u trenutku nepažnje.

Valentina Petrović
foto: Instagram

- Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici, koja je zbunjena zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku zbog tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njenu vrednost i naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina i jako, jako mi je žao. Zato pored dubokog izvinjenja, donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi trenutni pritisak koji nosim. Baš se kajem, ali to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali šta da kežem osim u pravu ste i izvinite. Nadam se da ćete me razumeti - navela je ona, a sada se oglasio i njen otac na Instagramu.

Naime, na Instagram profilu Aleksandar je objavio fotografije svoje mezimice, koja je ovog puta bila obučena u srpsku narodnu nošnju, a na drugoj fotografiji pokazala je tri prsta, kao obeležje Srbije, te je na taj način verovatno hteo da opere sramni potez svoje ćerke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.