ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU:On je NEPOZNATI brat Miše Janketića koji se bavi OPASNIM POSLOM,umetnost ga nije ZARAZILA
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

niste znali!

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU:On je NEPOZNATI brat Miše Janketića koji se bavi OPASNIM POSLOM,umetnost ga nije ZARAZILA

Brat Marka Janketića izbegava pažnju javnosti.

Objavljeno:

Sećanje na pokojnog velikana domaćeg glumišta Mihaila Mišu Janketića nikada neće izbeldeti, a odličan posao u produženju pordične loze na glumačkoj sceni uveliko obavljaju njegovi naslednici Marko i Milica Janketić, kao i supruga Svjetlana. Međutim, pored njih dvoje, glumac je dobio još dvoje dece, balerinu Ivu Ćirić za koju takođe možemo reći da je nasledila dar za scenu samo na drugačiji način, ali tu je onda i Radomir Janketić (44), jedini član porodice kojeg umetnost nije zarazila. On se otisnuo u policajce, ali možda bolje da je i on završio kao umetnik jer mu je strast prema adrenalinu samo zagorčavala život, a ništa manje nije činila ni njegovim bližnjima.

Radomir se nikada nije eksponirao u javnosti, umesto toga posvećen je svom privatnom životu i ljubavi prema automobilima i motorima. To ga je jednom zamalo koštalo glave, pa je doživeo saobraćajnu nesreću koja je mogla biti kobna.

- Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu imao si sreće u nesreći po stoti put. Ja bih za početak bar jednu sreću u sreći - izjavio je tada Radomir.

Radomir živi u Crnoj Gori već dvadeset godina, budući da je čitava porodica poreklom odatle.

- Oduvek sam bio vezan za sestre i brata, sestriće i roditelje. Na sreću, naša porodica je velika i uvek smo tu jedni za druge, pa je sve u životu lakše. Doduše, ja živim 600 kilometara udaljen od njih, ali se trudimo da, naročito leti, provedemo što više vremena zajedno u tomaševskoj lepoti, kao i na moru. Tata je uživao u Tomaševu i voleo je ljude tamo - rekao je jednom Janketić i poručio da mu mnogo nedostaje tata kojeg ugleda kad god nije siguran koji je pravi put.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.