ŽELJKO KULIĆ ISPRED VRTIĆA ZVAO SVOG TATU, ON SE NIJE POJAVIO! Ivan Marinković ne viđa sina, Marija ga ne podnosi!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

bolno

ŽELJKO KULIĆ ISPRED VRTIĆA ZVAO SVOG TATU, ON SE NIJE POJAVIO! Ivan Marinković ne viđa sina, Marija ga ne podnosi!

Siniša brine o unuku, otkrio u kakvim je odnosima sa Marinkovićem.

Objavljeno:

Otac Miljane Kulić, Siniša Kulić zbog Marijine bolesti, je preuzeo mnogo obaveza oko čuvanja unuka Željka, te je sada progovorio o dečakovom ocu Ivanu Marinkoviću.

Naime, Siniša je otkrio da je mali Željko počeo da se „raspituje” za tatu u skladu sa njegovim uzrastom, pa kako kaže, moraju da ga lažu.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

– Željko tatu nije spominjao, međutim, pošto ga Marija vodi u vrtić, a ja idem po njega, nekoliko puta su drugu decu dočekivali očevi, pa deca viču: ‘Tata, tata’. Uz njih je počeo i on da doziva tatu. Miljana mu je objasnila da je njegov tata u Nemačkoj, da tamo radi kako bi zaradio pare za sve što mu treba. Pa mu s vremena na vreme kupi neki poklon i kaže da je to tata poslao. Nema ništa od toga da mu priča o ocu loše. Ivan je poslednji put zvao pred Novu godinu da pita za dete. Jedini koji komunicira sa bivšim zetom je Siniša, dok ga Marija ne podnosi.

- Rekao sam mu da dete ne pita za njega jer ga ne poznaje, a da ako želi, može da ode u Šimanovce i odnese mu poklon što je on i uradio. Posle toga više nije zvao - rekao je Siniša.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

– Miljana ga je sad čak zvala na rođendan detetu, da makar dođe da vidi sina, međutim, on je pustio poruku da ne može da se pojavi jer je njegovoj devojci loše, pa da je ne ostavlja samu. Ma, Željku ništa ne fali bez njega, svi se trudimo maksimalno za sve što treba. Možda će u nekom momentu kad malo odraste da mu fali očinska figura ako treba da ga brani, zaštiti, ali tu je Marija, njoj ni Tajson nije ravan. Ali, zapamti jedno, kad Željko poraste i postigne nešto u životu, prvi će taj Ivan da se javi, da se diči time što mu je otac, pričaće da su to njegovi geni, a nas sve će da krivi i lagaće da smo mu branili da viđa dete dok je bilo malo. Jasna mi je skroz ta priča – kaže Siniša Kulić.

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media