"NE MOŽEMO SVI BITI KRIMINALCI!" ANDRIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ SRBIJE!
Foto: Dragana Udovičić

AUUUU!

"NE MOŽEMO SVI BITI KRIMINALCI!" ANDRIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ SRBIJE!

Osvrnuo se i na svoje uloge

Objavljeno:

Dok mnoge njegove kolege priželjkuju inostrane karijere i svetsku slavu, Andrija Milošević ističe da mu je ovo što ima sasvim dovoljno.

Naime, o odlasku i radu u inostranstvu, ističe, nije razmišljao.

-Ja imam veliko tržište ovde i mnogo publike. Ceo region je moja publika. Ako se otvori nešto, u redu, ali ja sam mišljenja da odem i da se predstavim svetu s nekim filmom. Radiću uskoro jedan film po istinitom događaju... E, to je nešto kako ću se svetu predstaviti. Ali, meni je ovo sada sasvim dovoljno - tvrdi Milošević.

Na pitanje da li mu smeta što ga mahom zovu i nude mu komične uloge, glumac je rekao:

Andrija Milošević
foto: Instagram

-Ja to tako želim i pogodilo se. Ne možemo svi da igramo sve. Ne možemo svi da igramo kriminalce i namrgođene tipove. Mora da postoji neko ko će da održava taj duh. Ono što je najvažnije kod komedije je da privlači decu, jer oni rastu i postaju publika i konzument sve te umetnosti koju mi stvaramo. Sve to ima neku sponu i u nekom narednom periodu mogu da vam kažem da ću u jednoj velikoj seriji imati neko sasvim drugo izdanje, ali to je zato što sam ja izuzetno pametan - kaže Andrija.

Na konstataciju da je veliki broj glumaca preminuo u poslednje vreme, Andrija je imao važnu poruku.

-Mi glumci moramo da nastavimo da ispunjavamo našu misiju i radimo. Lako je biti glumac uspešan u svetu kada imaš velike mogućnosti i menadžere u velikom sistemu. Ali u malim društvima mi glumci imamo drugu misiju. Naše misije su višeslojne. One imaju više paralelnih stvarnosti. Moramo da se borimo sa zlim stvarima poput ekspanzije mržnje prema ljudima. U smislu da se vrlo malo ljudi bavi decom, da čuvamo jezik, kulturu i duh. Pozorište je institucija koja čuva jezik - zaključuje Milošević.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.