PUKLA TIKVA IZMEĐU SVEKRVE I SNAJKE? BOŽINOVSKA OČITALA BUKVICU BOJANI: "Aman ženska glavo više!"
Goca Božinovska, Bojana Rodić, Foto: instagramscreen

opa

PUKLA TIKVA IZMEĐU SVEKRVE I SNAJKE? BOŽINOVSKA OČITALA BUKVICU BOJANI: "Aman ženska glavo više!"

Goci je zasmetala jedna stvar koju je sugerisala svojoj snajci da promeni

Objavljeno:

Goca Božinovska, pevačica, hoće navodno da izbaci snajku Bojanu Rodić iz kuće kako stalno ne bi bila zatvorena u četiri zida.

Kako priča izvor iz Surčina, pevačica je napala i vikala na Bojanu da pod hitno mora da menja način života, inače će dosaditi i njoj i vereniku Mirku Šijanu.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

- Goca smatra da se Bojana previše zatvorila u kuću. Posvećena je Mirku i bebi, ali nema potrebe da se toliko začauri, pa joj je očitala bukvicu: "Aman ženska glavo, pa ima ovo dete babu! Ja ću da ga čuvam, a ti se skockaj, zovi sestre, zovi drugarice i u provod. Šta ima samo u Mirka da gledaš, dosadićeš mu, pa će posle da bude kuku i lele. Hvala Bogu, ne brani ti. Nije neki ludak. Slušaj ti mene. Ja sam sve to prošla. Da se lepo skockaš, nasminkaš, pa na muziku, a baba će da čuva unuče. Nije moja snajka samo domaćića, pa i ja moja Zlajka smo imale i malu decu, pa smo i skitale i nastupale i deca su nam dobra i šta nam fali" - vikala je Goca snajki, dok "Scandal" prenosi da je Bojana odmah poslušala svekrvu.

- Bojana je pažljivo saslušala Gocu i složila se sa njom, pa je brže-bolje sa sestrama zakazala izlazak u provod - završava izvor.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.