"VIRUS NE POSTOJI!" NEKADAŠNJA ČLANICA ŽIRIJA TLZP NA ANTIVAKSERSKOM PROTESTU: Šta joj se desilo?
Marija Mihajlović, Foto: Printscreen

šok

"VIRUS NE POSTOJI!" NEKADAŠNJA ČLANICA ŽIRIJA TLZP NA ANTIVAKSERSKOM PROTESTU: Šta joj se desilo?

Mnogi su ostali frapirani

Objavljeno:

Marija Mihajlović, nekadašnja članica žirija u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" , slovila je za jedan od najlepših vokala na domaćoj javnoj sceni, a javnost je ostala šokirana nedavnim video snimkom sa antivakserskog protesta kojem je pevačica prisustvovala i govorila nepovezane i naučno neutemeljene stvari.

Marija Mihajlović
foto: Dragan Kadić

Pevačica Marija Mihajlović dugo se nije pojavljivala u javnosti, iako je bila vrlo popularna devedestih godina prošlog veka kada je pozajmljivala svoj glas različitim pevačicama u dens grupama. Iako je opet dospela u žižu javnosti tokom snimanja emisije "TLZP" , snimak koji se pojavio na društvenim mrežama sa protesta organizovanog povodom uvođenja kovid propusnica, smestio ju je opet u epicentar javnosti.

Mnogi su ostali šokirani kada su videli da je jedna javna ličnost pristalica različitih teorija zavere i tvrdi da virusi ne postoje, kao i da se zalaže protiv odluka Kriznog štaba i Vlade, koji su doneli ispravnu odluku kako bi zaštitili građane.

- Sve je velika prevara, virus ne postoji, to je najveća prevara u istoriji čovečanstva - kaže Marija Mihajlović na kratkom isečku.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.