DIJANA ĐOKOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O SNAJI, NIJE MISLILA DA ĆE JE NOVAK OŽENITI: "Ostala sam željna svog sina"!
Foto: Profimedia

opa!

DIJANA ĐOKOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O SNAJI, NIJE MISLILA DA ĆE JE NOVAK OŽENITI: "Ostala sam željna svog sina"!

Majka Novaka Đokovića uložila je sve atome svoje snage kako bi sinu omogućila da razvija svoju karijeru dok je bio na početku.

Objavljeno: 09:09h

Sa njim je prošla “sito i rešeto” i nije dozvoljavala da bilo kakva prepreka spreči Novaka da bude najbolji. Dijana je njegove odluke podržavala i bila uz njega u svim najtežim i prelomnim trenucima života, na način na koji to može samo majka koja svoje dete voli najviše na svetu. Ipak, postoje neke stvari koje zamera i snaji i sinu.

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava. Iako ima svoje stavove, majka Novaka Đokovića izričita je da ne želi da se meša u njegov život, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za “Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

Novak Đoković, Dijana Đoković
foto: Starsport©

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.