NOVU DEVOJKU DAMIRA DŽUMHURA SVI ZNAMO: Rasna je lepotica, a pre 5 godina bila je zvezda poslednjeg VELIKOG BRATA!
Foto: Printscreen

OPA

NOVU DEVOJKU DAMIRA DŽUMHURA SVI ZNAMO: Rasna je lepotica, a pre 5 godina bila je zvezda poslednjeg VELIKOG BRATA!

Nekadašnja učesnica "Velikog brata" tada je rekla "da" i na ruci nekoliko meseci nosila verenički prsten, međutim ljubav ipak nije opstala

Objavljeno:

Teniser Damir Džumhur postao je otac. Njegova partnerka Barbara Šegetin na svet je donela dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Luka.

- Smisao života! 20.10.2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svetu. Ne mogu da opišem ovaj osećaj… hvala ti što vas imam. Luka i mama su zdravo. Volim vas - napisao je u opisu fotogarfije.

Inače, Barbara je nekadašnja učesnica "Velikog brata". Damir je pre Barbare ljubio nekoliko poznatih lepotica, a najviše pažnje izazivala je njegova veza sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka.

Damir Džumhur, Barbara Šegetin
foto: Printscreen Instagram

Osim Helene, Damir je bio u vezi i sa manekenkom Dejanom Živković, kao i sa pevačicom Rialdom Karahasanović, a povezivan je i sa blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah.

Barbara Šegetin je, inače, raskinula veridbu sa bivšim partnerom Lazarom, koji ju je zaprosio pre godinu dana, na dočeku 2020. godine u jednom beogradskom hotelu.

Nekadašnja učesnica "Velikog brata" tada je rekla "da" i na ruci nekoliko meseci nosila verenički prsten, međutim ljubav ipak nije opstala.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.