OVU TUŽNU PESMU ZNAJU SVI, PISANA BAŠ O OVOJ TRAGEDIJI IZ DEVEDESETIH! Ona je SKOČILA i PRIMILA METAK!
Foto: Print Screen Youtube/shaila

AUUUU!

OVU TUŽNU PESMU ZNAJU SVI, PISANA BAŠ O OVOJ TRAGEDIJI IZ DEVEDESETIH! Ona je SKOČILA i PRIMILA METAK!

Stihovi nastali po istinitom događaju!

Objavljeno:

Numera pod nazivom “Istina” koju je devedesetih godina snimio rep sastav “Shaila” u to vreme bila je jedna od najvećih hitova, a zbog svojih potresnih stihova mnogima je terala suze na oči. Međutim, pravu istinu o ovoj pesmi malo ko zna.

Naime, reper Vladimir Ilić Ila jednom prilikom za domaće medije otkrio je da su ovi stihovi nastali po istinitom događaju i velikoj tragediji koja se dogodila devedesetih godina, kada je stradala njegova prijateljica.

– Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem. Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča… – ispričao je jednom prilikom Ila u potresnoj ispovesti za domaće medije.

“Bila je sa nama, ona bila je tu. Svaki dan se sećam nje, ja mislim na nju i na taj dan kad je bila u gradu. Negde sela je s drugaricom da ubiju dosadu…”, početni su stihovi ove tužne pesme.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.