ŠOKANTNO! Jovana Jeremić okrivila VANZEMALJCE za aferu Tanje Savić i Stanivukovića, ali se tu NIJE ZAUSTAVILA
Jovana Jeremić, Foto: Instagram

hit

ŠOKANTNO! Jovana Jeremić okrivila VANZEMALJCE za aferu Tanje Savić i Stanivukovića, ali se tu NIJE ZAUSTAVILA

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima.

Objavljeno: 11:52h

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja Savić bila u vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a sada se osvrnula na njihovu navodnu aferu.

Naime, Jovana je istakla da ona svašta zna, ali da ovom izjavom nikome zlo nije nanela jer su oba aktera bila slobodna.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

- Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.

- Draško je bio slobodan, tako da ovde niko nije ugrožen - oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli - pravdala se voditeljka, a zatim istakla da ima telepatsku vezu sa, kako kaže, malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića - rekla je Jovana Jeremić na televiziji "Hajp".

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku. Savićeva je za Telegraf Jetset oštro prokomentarisala Jeremićevu, podsmevajući se delu njene izjave.

- Svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.