TAMARA DRAGIČEVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU MIŠIĆAVOG FRAJERA! Svi ga znamo, mnogi će gledati iznova! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

emotivno

TAMARA DRAGIČEVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU MIŠIĆAVOG FRAJERA! Svi ga znamo, mnogi će gledati iznova! (FOTO)

Javna izjava ljubavi Tamare Dragičević prema suprugu.

Objavljeno:

Ponosni roditelji dvoje dece uživaju u srećnom i skladnom braku godinama, a njihova ljubav iz dana u dan sve je jača, te odoleva brojnim iskušenjima. Svakom novom objavom na njihovim profilima na društvenim mrežama popularni par potvrđuje malopređašnju tvrdnju, a iako se trude da svoj ljubavni život ne eksponiraju u javnosti, katkad naprave izuzetak te sa obožavaocima podele po koju zajedničku fotku i emotivan opis.

Tamara Dragičević tokom zajedničkog života sa Petrom uživa njegovu bezrezervnu podršku, suprug joj je preko potreban oslonac u teškim vremenima, a ona ne okleva da se na njega osloni u teškim trenucima.

Nedavno, Tamara je osetila potrebu da suprugu izjavi ljubav iako im, kako kaže nije godišnjica, ona je želela da mu stavi do znanja da ga prosto - obožava.

- Nije godišnjica ali reci cu pred svima, obožavam da se oslonim na tebe. Imam ovu sliku da to i dokazem - stoji ispod njihove zajedničke fotke koju je podelila Dragičevićeva.

Petar Benčina i Tamara Dragićević - početak ljubavne priče

Skromni i srećni, Petar Benčina i Tamara Dragičević svoju ljubav neguju i čuvaju daleko od očiju radoznale javnosti. O njihovom upoznavanju malo toga se zna, no poznato je da je 2011. godine, muški deo Tamarinih obožavalaca razočarala činjenica da je srce prelepe glumice zauzeto - upravo tada počela je njihova ljubavna priča koja i dan danas traje, a kraj joj se ne nazire.

Tamara Dragičević
foto: Dragana Udovičić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.