TI SI ZNAO, MRAK SE MOŽE NAJURITI KLOVNOVSKIM NOSEM CRVENIM... Potresan govor Bikovića na komemoraciji Marku Živiću
Miloš Biković, Foto: Beta/Branislav Božić, Aleksandra Čolić

EMOTIVNO

TI SI ZNAO, MRAK SE MOŽE NAJURITI KLOVNOVSKIM NOSEM CRVENIM... Potresan govor Bikovića na komemoraciji Marku Živiću

Biković dirljivim i potresnim rečima rasplakao salu.

Objavljeno: 12:07h

Danas se u Beogradskom dramskom pozorištu održava komemoracija povodom smrti glumca Marka Živića. Živić je preminuo 14. oktobra nakon što se borio sa korona virusom, a mnoge njegove kolege, kao i celokupnu javnost ova vest je potpuno slomila.

Na komemoraciju je došao veliki broj ljudi, a među glumcima su Miloš Biković, Srđan Timarov, Vesna Čipčić, Sandra Bugarski, Milica Milša sa suprugom Žarkom Jokanovićem, Petar Benčina i drugi.

Na samom početku komemoracije, pušten je film sa Živićevim gostovanjima tokom godina u raznim emisijama, kao i scene iz serija, a ubrzo je i Miloš Biković održao oproštajni govor.

Miloš Biković
foto: Aleksandra Čolić

- Napisao je jedan kratki akrostih: "Dao si mi afirmaciju i pažnju, dao sam ti osobenost i talenat, vredelo je." Ja sam napisao, pošto znam da ih je voleo: "Ti si znao, mrak se može najuriti klovnovskim nosem crvenim, a prava se aždaja može ubiti mačem drvenim, rečju, šalom, pričom, replikom, pa i mitom, kao oružjem može se braniti zemlja. O, da, besmisao se može premostiti kaskanjem... i da su sila najveća rečik tople, reči blage, vidiš li da za osmeh treba sve više snage i da taj osmeh može otopiti sve smetove... Vidimo se Marko", rekao je Biković.

01:36

KOMEMORACIJA MARKU ŽIVIĆU: Pozorištem odjekuju PLAČ I JECAJI, Biković emotivnim govorom oprošta se od kolege

Na samom početku komemoracije prikazani su snimci Marka Živića koji su rasplakali sve prisutne. Podsetimo, Marko Živić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, opelo počinje u 14 časova, a dok će glumac biti sahranjen na novim parcelama u blizini Aleje zaslužnih građana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.