KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! NIKO NIŠTA NE ZA O PARTNERU PRELEPE VODITELJKE: Ne pojavljuje se sa njim u javnosti!
Minja Miletić, Foto: Youtube

misterijA

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! NIKO NIŠTA NE ZA O PARTNERU PRELEPE VODITELJKE: Ne pojavljuje se sa njim u javnosti!

Muž Minje Miletić potpuna je nepoznanica za javnost, a voditeljka ima dobar razlog zašto je to tako.

Objavljeno:

Voditeljka Minja Miletić pre više od godinu dana ostvarila se u ulozi majke. Ova najradosnija životna uloga donela joj je istinsku sreću, a njena ćerkica Anika raste iz dana u dan. Ipak, kada je u pitanju voditeljkin partner, javnost je potpuno neupućena. Razlog za to leži u tome što je Minja sasvim ispunjena i voljena, te ne želi da bilo šta remeti njenu idiilu.

Minja Miletić
foto: Printscreen

Kako je ispričala svojevremeno za "Story" , voditeljka je oduvek verovala u velike ljubavi, a takva joj se baš i dogodila.

- Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir - rekla je Minja.

Ipak, ko je muž Minje Miletić, pitanje je na koje niko osim njenih najbližih nema odgovor, a voditeljka striktno želi da to tako i ostane.

- Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane - dodala je ona.

Doduše, lepa voditeljka, kada je govorila o svojim trudničkim danima, otkrila je da je upravo osoba koja je najviše voli - njen misteriozni partner i otac njenog deteta.

- Mama i tata su tu da brinu. Njihovi saveti uglavnom su usmereni ka tome da se opustim, uživam i posvetim sebi i svom zdravlju. Sestra mi najviše ugađa, zasmejava me sestričina Una, dok me najviše voli partner - rekla je svojevremeno Minja Miletić.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.