ZA KAKVOG SE FRAJERA UDALA TRANSRODNA ELEKTRA ELIT, AU! Biznismen je i izgleda BOLI GLAVA, mnogi ga znaju! (FOTO)
Foto: Instagram

IZNENADILA

ZA KAKVOG SE FRAJERA UDALA TRANSRODNA ELEKTRA ELIT, AU! Biznismen je i izgleda BOLI GLAVA, mnogi ga znaju! (FOTO)

Transrodna Elita Elit udala se za sportistu, prizora sa venčanja ugledali svetlost dana.

Objavljeno:

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je javno otkrila da se bavi prostitucijom, udala se u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.

Pevačica je pre nekoliko dana iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gde je odsela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

Elektra Elit
foto: Igor Živković

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret.

Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života. Kako je otkrila, bivša supruga joj je danas prijateljica.

Elektra je u više navrata bez pardona govorila o uslugama koje pruža, a i u venčanici je na pitanje čime se bavi odgovorila: - Ja sam prostitutka.

Elektra Elit
foto: Igor Živković

Šokirala je svojom izjavom da prostitucija treba da se legalizuje i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio mali.

- Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke - rekla je transrodna pevačica za Pink , kojoj je primaran posao nastariji zanat koji legalno radi u Švajcarskoj, o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.