ACO PEJOVIĆ JE NAŠOJ POZNATOJ VODITELJKI SPASIO ŽIVOT: Konačno je o tome progovorila javno!
Foto: Emilija Jovanović

emotivno

ACO PEJOVIĆ JE NAŠOJ POZNATOJ VODITELJKI SPASIO ŽIVOT: Konačno je o tome progovorila javno!

U pitanju je njegovo dugogogodišnje prijateljstvo s voditeljkom Vesnom Milanović, s kojom se prilikom jednog snimanja sreo u šminkernici

Objavljeno:

Aco Pejović, pevač, jedan je od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce.

Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života.

U pitanju je njegovo dugogogodišnje prijateljstvo s voditeljkom Vesnom Milanović, s kojom se prilikom jednog snimanja sreo u šminkernici.

- Nije tajna da je ovaj čovek spasao meni život, ja sam mu zahvalna i on je moj omiljeni, pa deset prazno, pa onda svi ostali... Niko se neće uvrediti ni naljutiti, jer znaju da je to neka bratsko-sestrinska ljubav - rekla je Vesna, a lepo mišljenje o Aci imala je i druga voditeljka.

- On je za mene šarmantan stalno istim intenzitetom, za mene kao njegovog prijatelja nema te gradacije, to je uvek isto... Prema prijateljima je uvek isti, kao prijatelj najveći i da ne kažem da je moj staratelj - izjavila je njena koleginica, a prenosi "Grand".

- To su moje najbolje i najlepše drugarice i sestre, usvojene su inače sa moje strane - našalio se Aco Pejović.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš
12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media