OVAKO JE IZGLEDALA TUČA DARKA LAZIĆA I ZVEZDE GRANDA? Oglasio se i ispričao DETALJE navodne TUČE!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŠOK

OVAKO JE IZGLEDALA TUČA DARKA LAZIĆA I ZVEZDE GRANDA? Oglasio se i ispričao DETALJE navodne TUČE!

Živković je blizak sa koleginicom Katarinom Grujić, pa joj je čak i pevao na nedavno održanoj svadbi sa fudbalerom Markom Gobeljićem i podigao atmosferu do usijanja

Objavljeno:

Folker Darko Lazić i njegova devojka i koleginica Barbara Bobak nedavno su se potukli na jednom veselju, a pre nego što su se obračunali on je ušao u sukob sa Urošem Živkovićem.

Darko je, prema rečima izvora, posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima.

Lazić i Živković su već godinama jako bliski, te su u više navrata isticali da su kao braća. Neretko su zajedno pevali, dok je Uroš odavno poznat po pravljenju odlične atmosfere, te uzimanju dobrog bakšiša.

Živković je blizak sa koleginicom Katarinom Grujić, pa joj je čak i pevao na nedavno održanoj svadbi sa fudbalerom Markom Gobeljićem i podigao atmosferu do usijanja.

Uroš Živković
foto: Printscreen Instagram

Uroš je svojevremeno bio u vezi sa Aleksandrom Mladenović, o čemu se naširoko pisalo, a nakon kraha romanse ostali su u dobrim odnosima, te su i dan danas prijatelji.

On je, podsetimo, dao kratku izjavu povodom gorepomenutog haosa na proslavi.

- Ja sam se tu našao slučano. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Uroš za beogradske medije.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.