ISPLIVALI BITNI DETALJI IZ PROŠLOSTI PRINCEZE DAJANE: Malo ko ih zna, prikazuju KAKVA JE ZAISTA BILA!
Foto: Profimedia

isplivalo

ISPLIVALI BITNI DETALJI IZ PROŠLOSTI PRINCEZE DAJANE: Malo ko ih zna, prikazuju KAKVA JE ZAISTA BILA!

Zanimljiv posao sramežljive tinejdžerke, otkriveno čime se princeza Diana bavila pre udaje.

Objavljeno:

Američka preduzetnica Meri Robertson prisetila se prošlosti i odlučila da razgovara o do sada nepoznatim detaljima iz života princeze Dajane, koju je zaposlila kao dadilju svog novorođenog sina. Meri je svoje prve utiske o tada stidljivoj tinejdžerki otkrila u dokumentarnoj seriji o pokojnoj princezi.

Godine 1980. zaposlila je Dajanu kao dadilju svog sina Patrika, i to je bio Dajanin poslednji posao pre nego što je nekoliko meseci kasnije postala princeza od Velsa i udala se za princa Čarlsa. U spotu koji najavljuje seriju, Meri opisuje Dajanu kao stidljivu i naivnu mladu ženu, hvaleći njen prirodni talenat za zabavu i brigu o deci.

-Kada je Dajana došla kao stidljiva 18-godišnja dadilja, imala je vrlo malo iskustva, skoro nikakvo, ali bila je sjajna s Patrikom. Sedela je s njim na podu i fokusirala se samo na njega, prisetila se Mari.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Dajana je radila tri dana u nedelji, zarađujući samo pet dolara na sat, a ranije je otkriveno da Meri nije znala ništa o njenom aristokratskom poreklu kada ju je zaposlila, niti je bila svesna da je u vezi sa princom Čarlsom. U intervjuu za Inside Edition 2017, rekla je da je za romansu saznala tek kada ju je Dijana upozorila na paparace koji su je čekali ispred kuće porodice Robertson.

–Kad ujutro odete na posao videćete novinare i fotografe na kraju ulice. Ovde su zbog mene, rekla je Dajana jedno jutro.

Međutim, čak i kad je Dajanin privatni život postao izvor mnogih nagađanja i glasina, prema Meri, ona je ostala ista mlada žena od poverenja puna ljubavi.

-Jedna od njenih najjačih karakteristika bila je ta da je uvek želela uspostaviti poseban kontakt s ljudima, zagrliti ih, pružiti im ruku, dodirnuti ih. Ta topla, poverljiva i brižna osobina uvek je bila tu, rekla je Meri za CNN.

Dodala je da su nakon kraljevskog venčanja ostali bliski sljedećih 16 godina, sve do Dajanine tragične smrti u Parizu.

-Nastavili smo se dopisivati ​​sledećih 16 godina, otkrila je za Inside Edition, dodajući da joj je Diana poslala deset pisama i čestitki, čak je i pozvala nju i njenu porodicu da je posete.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.