POMOGAO SLEPOJ DEVOJČICI, PA POSTAO ZVEZDA U HRVATSKOJ! Marko je imao DOBRU DUŠU, od ove priče SRCE SE STEŽE!
Foto: Printscreen/ Pink TV

POTRESNO

POMOGAO SLEPOJ DEVOJČICI, PA POSTAO ZVEZDA U HRVATSKOJ! Marko je imao DOBRU DUŠU, od ove priče SRCE SE STEŽE!

U emisiji je gostovao u martu ove godine, otkrio je nešto što nismo znali...

Objavljeno:

Glumac Marko Živić preminuo je večeras u 49. godini. Nažalost, nije uspeo da se izbori s koronavirusom i preminuo je u KBC Dragiša Mišović, nakon što je poslednjih nekoliko dana bio priključen na respirator.

Jednom prilikom je govorio o svom detinjstvu i otkrio da je kao dete pomogao jednoj slepoj devojci.

U pitanju je bilo jedno muzičko takmičenju u Zagrebu, a Marko se na tu temu šalio da je bio popularniji u Hrvatskoj nego ovde. U emisiji je gostovao u martu ove godine.

- Ja saznam da smo pobedili, a oni su nama, svim izvđačima stavili neke lutke na scenu, kao da sede... Bilo je dogovoreno da, kada svi istrčimo, svako uzme lutku i maše publici za kraj. Mi pobedili, proglasili pobednika, dobro... Ja se vratim, nečija ćerka je u pauzi bila slabovida, ili čak slepa, i dok je žiri birao ona je petnaest minuta svirala na klaviru. Možda je imala 20 godina i kusur...", pričao je.

- Došla je do klavira, ali ne zna dalje, loše je to organizovano. Ja sam je video i dao sam joj tu lutku... Svi mašu, samo ja nemam lutku kao pobednik. Mislim, posle su mi je dali, možda je sada u Kruševcu. Devojka je krenula da plače i to su sve snimili fotografi. Pošto sam imao kumove u Zagrebu, rekli su im da sam najveća zvezda, jer sam joj dao lutku, a ja nisam o tome ni razmišljao (kako sam joj dao lutku). Samo sam mislio kako stoji sama pored klavira, dao sam joj lutku i poveo je na scenu, a, eto, postao sam veća zvezda u Hrvatskoj, nego što sam bio ovde u tom trenutku - ispričao je Marko Živić u jednoj emisiji.

Marko Živić je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godine. Preminuo je u Beogradu 14. oktobra 2021. godine.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.