"ZVEZDA GRANDA" BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! Prolazila PAKAO zbog OVOGA!
Foto: Zvezde Granda printscreen

AUUUU!

"ZVEZDA GRANDA" BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! Prolazila PAKAO zbog OVOGA!

Nije imala podršku svojih vršnjaka

Objavljeno:

Zvezda Granda Zorana Mićanović, za samo nekoliko dana pošto je objavila svoj muzički prvenac, oborila je sve rekorde.

Gostujući u emisiji „Grand magazin“, ova mlada pevačica, koja se prošle godine takmičila u „Zvezdama Granda“, priznala je da joj u početku nije bilo lako i da su je mnogi osporavali. Već sa 13 godina počela je da nastupa, zato danas veoma zrelo gleda na uspeh koji joj se „preko noći“ desio.

„Sa 16 godina sam doživela razne stvari i negde sam se ispraksovala i navikla na sve ovo. Trudim se da budem što zrelija“, rekla je Zorana u emisiji „Grand magazin“ i dodala da ima jasan cilj u životu, a to je da jednog dana ima uspešnu karijeru i postane zvezda.

Zorana Mićanović
foto: Zvezde Granda printscreen

Kako kaže, u detinjstvu, pogotovo u osnovnoj školi, nije imala podršku svojih vršnjaka, čak je pune tri godine bila žrtva vršnjačkog nasilja, zbog čega je jedno vreme i išla kod pedagoga.

„Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, ja se isplačem, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi ‘Zorana, ti ćeš uspeti i pokazaćeš svima da možeš’. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogrešili i da nisu bili ispravni prema meni“, iskrena je bila pevačica.

Zorana Mićanović
foto: Zvezde Granda printscreen

Ali da se kolo sreće okreće uverila se nedavno i sama, nakon što je pesma „Sikter“ postala hit, a ona jedan od najvećih potencijala „Grand“ produkcije.

„Dosta njih koji su me omalovažavali mi se javilo, i ja njima kažem da nisam očekivala poziv, a oni će na to ‘Izvini, pogrešili smo'“, rekla je i istakla da se oduvek radovala tuđem uspehu, a tako je i danas.

„Nikad nisam bila sujetna i uvek sve kolege podržim. Mislim da pre svega treba da budemo kolegijalni, a ne ljubomorni i sujetni“, zaključila je Zorana.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.