SUKOB SE NASTAVLJA! CRNOGORSKI VODITELJ OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA JOVANOM JEREMIĆ: Ipak se poznaju?
Foto: Youtube

ekskluzivno

SUKOB SE NASTAVLJA! CRNOGORSKI VODITELJ OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA JOVANOM JEREMIĆ: Ipak se poznaju?

Sukob je eskalirao nakon emisije

Objavljeno: 09:32h

Nakon što je Božo Dobriša u Amidži šou izjavio da bi želeo da Jovana Jeremić dobije otkaz, oglasila se voditeljka koja tvrdi da ni ne zna o kome je reč.

Ipak, da to nije baš tako dokazuje prepiska do koje smo došli u posed, a na kojoj se jasno vidi da se Jovana javila voditelju još pre dve godine i pozvala ga u emisiju.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva Espreso

Mi smo kontaktirali Jovanu kako bi dala svoj komentar povodom ove prepiske i poznanstva sa voditeljem, na šta je ona odgovorila da ga se ne seća, pa dodala:

"Moj novinarski i urednički savet za njega je da smisli neki dobar projekat za crnogorske medije kao ja "Bitku za Nikčić", koju je i sam Đukanović 20 x spominjao u svim intervjuima, zajedno sa mojim imenom, i da napokon pokuša da postane zvezda, makar u Crnoj Gori, jer sam i dalje, iako ne živim tamo, apsolutno najgledanija i najpoznatija zvezda u Crnoj Gori. Kolege kojima to nije pošlo za rukom, umesto što mrze bezrazložno , neka rade na sebi i projektima. Zašto? Ja sam noćna mora koja ih neće proći narednih 40 godina, a nakon toga ce i njihovo proći, zato neka se uzmu u pamet."

Bila je jasna Jovana, a Božo se takođe oglasio za naš portal:

"Morao sam reći neko ime, bolje nego da pijem masno ili ljuto. Najveće zvezde shvataju moj humor i zbog toga sam omiljeni voditelj većini. Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me u emisiju. I kada budem mogao doćicu. Pa svi znaju omiljenog voditelja Željka Mitrovića. Opet ću odgovoriti šaljivo u svom stilu - "Ja sam ptica kažu skitnica, a znaj da to je samo patka kad ti kaže da je slatka."

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.