IVAN MARINKOVIĆ JE KRALJ BLAMOVA: Video je dete jednom u životu, KRAO po marketima, a onda imao i OVE TUČE!
Foto: Happy tv printscreen

AU

IVAN MARINKOVIĆ JE KRALJ BLAMOVA: Video je dete jednom u životu, KRAO po marketima, a onda imao i OVE TUČE!

Ovo je samo jedan u nizu skandala čiji je glavni akter Ivan Marinković

Objavljeno:

Prava drama odigrala se sinoć na Novom Beogradu u stanu Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić, nakon koje je Marinković završio u policiji, posle čega mu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Ovo je samo jedan u nizu skandala čiji je glavni akter Ivan Marinković.

Od kako je se pojavio u medijima tada kao muž, a zatim kao bivši suprug pevačice Goce Tržan, on ne prestaje da šokira javnost.

Ivan Marinković
foto: Damir Dervišagić

Ivan je bio učesnik raznih rijaliti programa. A prvi u nizu bio je rijaliti "Farma", gde je imao romansu sa manekenkom Sarom Trajanović.

Ipak, Ivan će tek 2016. godine doći u žižu interesovanja, zbog toga što je, kako su tada pisali domaći mediji, uhapšen nakon što je sa saučesnicima zatečen u pljački prodavnice poznatog lanca marketa u centru Pančeva.

- Naš objekat opljačkao je najmanje dva puta, ali se ne bismo iznenadili da nam sigurnosne kamere otkriju da je i ranije dolazio s istom ekipom. Mislili smo da ih je trojica, ali smo tog dana shvatili da imaju i četvrtog saučesnika. Raspodelili su se po rafovima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku - rekla je za beogradske medije tada poslovođa opljačkane radnje.

- Buđav sir, tunjevina, čokolade... Uglavnom je to krao, koliko smo uspeli da vidimo na kamerama. Ustanovili smo da je još početkom meseca bio u našem marketu, a radnici koji su ga prepoznali sa televizije kažu da su ga videla - završio je poslovođa tada.

Ivanova rijaliti karijera nastavlja se u "Parovima", gde je otvoreno pričao o problemu sa alkoholom, ali i bivšoj supruzi. A ubrzo je usledila i njegova veza sa Miljanom Kulić, pa i njena trudnoća.

Tokom Miljanine trudnoće, pale su grube reči i sa njegove i sa njene strane, a sve je eskaliralo kada je rijaliti učesnica Marinkovića pogodila čašom u glavu, nakon što joj je on rekao da je bolje da abortira, nego da rodi dete.

Na kraju Miljana je rodila sina Željka, a Ivan je dečaka video samo jednom, nakon njenog porođaja.

Ipak, postojala je jedna stvar od koje Marinković nije odustajao, a to je njegovo učešće u rijaliti programima, on je postao gotovo "inventar" u vili "Parova", jer je učestvovao u skoro svakoj sezoni.

U jednoj od njih upoznao je svoju devojku Jelenu Ilić.

Njihova veza od samog početka bila je turbulentna. Njih dvoje su se javno psovali i tukli u rijalitiju, a čak i njen bivši prijatelj je rekao da je ona navodno psihički poremećena, te da će ga "ubiti ako ostane sa njom".

- Jelena ima teške psihičke probleme. Ona je u spoljašnjem svetu poznata po tome što je svakog svog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari. Imala je jednog sa kojim je bila pola godine, šta je ona njemu radila... Skidao joj je zvezde sa neba, bio najbolji momak na svetu, a ona ga umalo nije ubila. Naime, tokom jedne svađe gađala ga je punom flašom vina u glavu. Pogodila ga je nezgodno i on je zadobio naprsnuće lobanje, potres mozga i život mu je visio o koncu. Jelena nije pokazala trunku kajanja. Dok je on bio u bolnici, ona je prijateljicama rekla kako ga je odalamila i kako je jaukao i plakao, a ona osećala moć jer mu je život zavisio od njenog poziva Hitnoj pomoći, koju je pozvala tek kada je videla da obimno krvari - tvrdi izvor za "Espreso".

- Ivan je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte. Počela je da mu pravi pakao od života, malo pomalo i ona će njega ubiti ako ne pobegne od nje. Videla je da on može dosta da trpi, da toleriše njene užasne stvari. Nju loži da ispituje koliko bola neko može da podnese. Jelena je Ivanu umalo odgrizla pola nosa. Nakon toga ga je udarala šakama po rukama i napravila mu modrice koje su ravne saobraćajkama. Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke. Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkohol, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još. Ukoliko se ovaj rijaliti uskoro ne završi, Jelena neće stati sa ispitivanjem koliko Ivan može da podnese maltretiranja - govori izvor koji je navodno bio blizak sa ovim parom.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Printscreen

Da podsetimo, komšije Ivana Marinkovića i Jelene Ilić sinoć su prijavile da se u stanu u kome žive kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Ivan je rekao da mu je ubod nanela verenica, sa kojom tri godine živi.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.