PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO! ČUVENA TAJČI OSTALA BEZ VAŽNOG ČLANA PORODICE: "Počivao u miru, volimo te"!
Tatjana Kameron Tajči, Foto: Youtube

odlazak najbližih...

PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO! ČUVENA TAJČI OSTALA BEZ VAŽNOG ČLANA PORODICE: "Počivao u miru, volimo te"!

Pevačica ponovno proživljava teške trenutke

Objavljeno:

Tatjana Kameron Tajči, velika domaća zvezda koja je na vrhuncu slave ostavila domovinu i sreću potražila u Americi gde živi s trojicom sinova na društvenim mrežama je podielila fotografije Ganea Kamerona koji je preminuo.

Tajči
foto: Youtube

Uz tužnu objavu je kratko napisala:

"Počivaj u miru naš indijanski deda Gane Kameron. Volimo te!", a ispod objave nizali su se brojne izjave saučešća.

Pevačica ponovno proživljava teške trenutke, a za mesec dana obeležiće i četiri godine otkako je preminuo njen suprug Metju Kameron s kojim je u braku bila 18 godina i zajedno su dobili tri sina, a nedavno je emotivnom objavom obeležila i suprugov 51. rođendan;

- Metju bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smešan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svetu. Voleo je da povezuje ljude, organizuje turneje po udaljenim malim gradovima Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anakondi u Montani gde sutra započinjemo našu koncertnu turneju- napisala je tada.

Tajči
foto: Instagram

Metju je preminuo 2017. godine nakon višemesečne borbe s rakom pluća, a pevačica mu je bila najveća potpora. Iako je pre nekoliko godina priznala da su ona i suprug bili razdvojeni , nisu se rastali već su odlučili da ljubavi daju novu priliku, a kada je preminuo otkrila je da je obitelj ostavio na "dobrom emotivnom mestu".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.