KARLEUŠIN NOVI ALBUM SVI ŽELJNO ISČEKUJU A NIKO NE ZNA DA JE OVA PEVAČICA RADILA NA NJEMU: Spoljni saradnik u senci
Foto: Ata images

opa!

KARLEUŠIN NOVI ALBUM SVI ŽELJNO ISČEKUJU A NIKO NE ZNA DA JE OVA PEVAČICA RADILA NA NJEMU: Spoljni saradnik u senci

Isplivalo u javnost...

Objavljeno:

Ivana Rašić, poznatija javnosti kao Sajsi MC, bila je gost u emisiji "Kontra šou", gde je, između ostalog, otvoreno pričala i o podršci i saradnji sa Jelenom Karleušom.

Naime, svima je poznato da je Sajsi MC jedna od tekstopisaca na novom albumu pop zvezde, a s obzirom da se mnogo toga izdešavalo i da se ne zna kada će album biti objavljen, voditeljka emisije je Ivani postavila pitanje na tu temu. Ona je bez dlake na jeziku odgovorila...

Sajsi MC
foto: Printscreen/Instagram/sajsimcofficial

- To je do nje i kad ona bude odlučila da promoviše album. Ja sam, da kažemo, spoljni saradnik - istakla je reperka, a na pitanje da li bi pevala nekad s njom, Sajsi je rekla...

- Pa, što da ne. Mislim, zavisi šta i ostalo, ali mi je super i ova pozicija, ne iz senke, ali... Da tvoj produkt iznese neko drugi, na način koji nije tvoj. To ume da bude zanimljivo - odgovorila je Ivana.

Publika nije mogli da pohvata šta se među njima tačno dešava i da li će pesme uopšte izaći, međutim, tačan datum se očigledno ne zna, a sve zavisi od Jelenine odluke. Što se tiče njihovog odnosa, on je u najboljem redu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.