SLOBA RADANOVIĆ VIŠE NE PRIPREMA PESME, SADA JE U NOVOM BIZNISU: Partner će mu biti sin ĐORĐA BALAŠEVIĆA!
Foto: Espreso

opaa

SLOBA RADANOVIĆ VIŠE NE PRIPREMA PESME, SADA JE U NOVOM BIZNISU: Partner će mu biti sin ĐORĐA BALAŠEVIĆA!

Pored toga što radi na novim pesmama i nastupa širom Srbije, Sloba i piše svoje pesme koje planira da pokloni nekim mladim pevačima čija karijera je tek u usponu

Objavljeno:

Dok promoviše nove pesme i mašta da otvori teretanu, Sloba se uveliko sprema za ulogu u filmu, gde će se pojaviti, kako se nagađa, kao MMA borac.

- Evo pre neki dan smo se čuli, on želi da mi donese scenario da se uhodam. Znaću uskoro svoju ulogu, nije na meni da otkrivam sad, ali jedva čekam da se ostvarim u tome - kaže Radanović, a uveliko se spekuliše da je u pitanju jedna od glavnih uloga u fimu.

Pored toga što radi na novim pesmama i nastupa širom Srbije, Sloba i piše svoje pesme koje planira da pokloni nekim mladim pevačima čija karijera je tek u usponu.

- Pišem, da, imam neke dve, tri pesme koje još nisu konkretizovane, ali uskoro će biti. Ne verujem da ću ih zadržati za sebe. Mislim da ću ih pokloniti nekim mladim pevačima, voleo bih da čujem da neko peva moju pesmu. Bilo je nekoliko pevačica koje su se javile da bi volele da otpevaju moju pesmu i ja ako osetim da je to za njih, pokloniću im od sveg srca - kaže Sloba.

Radanović je prokomentarisao i promenu u "Zvezdama Granda", gde je od ove sezone u žiriju folk zvezda Ceca Ražnatović.

- Ona je jako elokventna, super se snalazi. Prvenstveno, ona je neko ko ima potpuni autoritet u muzičkom svetu, i ne sumnjam da se odlično snalazi u tome - rekao je Sloba za Kurir.

Popularni pevač nije krio tugu zbog smrti Marine Tucaković, a kako kaže, njihov odnos je uvek bio i više nego korektan.

- Sa Marinom je sve uvek moglo mirno i lepo da se izdogovaraš. Ona je uvek bila tu da sasluša, i osećao sam da ima simpatije prema meni. Mnogo mi je krivo što je otišla - kaže Radanović.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.