SILVANINA SMRT JE BILA VELIKA TUGA ZA JUGOSLAVIJU: Posle 45 godina pojavila se fotka sa mesta nesreće,UŽASAN PRIZOR
Foto: Printscreen

auuuu!

SILVANINA SMRT JE BILA VELIKA TUGA ZA JUGOSLAVIJU: Posle 45 godina pojavila se fotka sa mesta nesreće,UŽASAN PRIZOR

I danas se o toj nesreći priča!

Objavljeno:

Legendara pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći pre tačno 45 godina, 10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd - Niš, kada se vraćala s koncerta.

Sa njom je nastradala i njena sestra Mirjana Barjaktarević, koja je bila trudna i violinista Rade Jašarević, dok je treća sestra Dina Bajraktarević Nikolić kako je jednom prilikom ispričala za dlaku izbegla smrt.

Silvana je imala 37 godina kada je poginula.

Silvana Armenulić
foto: Printscreen Youtube

Na mrežama je isplivala stara fotografija s mesta nesreće, na kojoj se vide kola u kojima je pevačica bila i koja su skroz uništena!

Prema rekonstrukciji nesreće, na ravnom putu "ford" se kretao brzinom od oko 150km/h, a onda je iznenada počeo da prelazi u levu, suprotnu kolovoznu traku i usledio je sudar. Desna strana "forda" takvom silinom se zakucala u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega.

Pogledajte Silvanin automobil nakon sudara sa kamionom:

Silvana je bila udata za Radmila Armenulića, poznatog jugoslovenskog tenisera, sa kojim ima ćerku Gordanu koja danas ima 56 godina, a on se ranije u svojoj ispovesti prisetio detalja strašne nesreće.

"Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem zamenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča", prisetio se Radmilo ove tragedije.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.