SRPSKA VODITELJKA JAVNO ISPROZIVALA SUPRUGA: "Veće su šanse da me olimpijska šampionka odveze do kuće nego MUŽ!"
Aleksandra Jeftanović, Foto: Instagram printscreen

žestoko

SRPSKA VODITELJKA JAVNO ISPROZIVALA SUPRUGA: "Veće su šanse da me olimpijska šampionka odveze do kuće nego MUŽ!"

Evo šta mu je zamerila

Objavljeno:

Muž Aleksandre Jeftanović, Aleksandar Švraka požrtvovan je otac i brižan partner što je voditeljka sama priznala u par javnih izlaganja.

Aleksandra Jeftanović
foto: Instagram printscreen

U njemu je, kako je svojevremeno rekla, pronašla sve ono što u prethodnim izabranicima nije, a čak je izjavila da ga nije upoznala najverovatnije se ne bi ostvarila u ulozi majke.

Aleksandra i Aleksandar imaju dvoje dece, sina Aleksu i ćerku Anu, kojima su potpuno posvećeni, te za društveni život nemaju baš mnogo vremena, a nije ni da im nedostaje, bar tako kaže voditeljka.

Tvrdi da pored obaveza oko mališana i uzbudljivog rada na televiziji ne pati za noćnim izlascima, ipak nedavno je učinila ustupak. Jeftanovićeva se, naime, pojavila na jednom javnom događaju, a budući da su joj društvo pravile pevačica Ana Stanić i olimpijska prvakinja u tekvondou Milica Mandić simpatičan party upriličen povodom promocije beauty brenda pretvorio se u u pravi, mali ženski provod.

Tri, javnosti dobro poznate, dame uživale su do sitnih sati, a u nadi da će suprug doći po nju Aleksandra se posle dužeg vremena vrlo opustila.

Nažalost, iz nepoznatih razloga Švraka nije uspeo da stigne na vreme i voditeljku spokojnu doveze kući, što mu je ona zamerila u duhovitom postu koji je podelila sa pratiocima na "instagramu".

- Sve svoje socijalne potencijale iskoristim u emisiji i uglavnom me dešavanja i veliki broj ljudi čine socijalno anksioznom. Ali večeras sam se super provela. Ana Stanić i ja se dugo nismo videle, posebno u izlasku, a sa nama je bila i Milica Mandić. I toliko je divna i normalna da mi je mali post da je nahvalim lepo. Na kraju me je čak dovezla i do stana. Naravoučenije - Veće su šanse da me olimpijska šampionka odveze kući, nego da moj muž dođe na vreme - napisala je ona.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.