SRPSKA GLUMICA OTKRILA SKRIVENI TALENAT: Pleše oko ŠIPKE i odlična je u tome!
Miona Marković, Foto: Damir Dervišagić

seksepilno

SRPSKA GLUMICA OTKRILA SKRIVENI TALENAT: Pleše oko ŠIPKE i odlična je u tome!

Talenat Mione Marković za koji javnost dugo nije znala jeste i umetnički ples oko šipke.

Objavljeno: 23:39h

Atraktivna mlada glumica Miona Marković (25) koja je srca domaće javnosti osvojila ulogom Ana-Marije u popularnoj seriji 'Žigosani u reketu', pokazala je da se njena paleta raskošnog talenta ne završava samo s glumom.

Miona Marković
foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

Naime, osim pomenute glume u kojoj se Miona već dokazala, njena druga strast jeste ples oko šipke. Pomenuti ples nema dotirnih tačaka sa onom vrstom plesa na koju ste prvo pomislili, osim šipke naravno. Umetnički ples oko šipke sve je popularniji, te se mnogo devojaka odlučuje na ovakvu vrstu reakreacije, a među njima je i popularna glumica Miona.

Ona je jedan od brojnih snimaka sa treninga odlučila da podeli i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a za kratko vreme prikupila je veliki broj 'sviđanja', a komplimenti su se ređali jedan za drugim u komentarima ispod pomenutog videa.

U opisu videa Miona je otkrila i da zbog poslovnih obaveza ne uspeva da se posveti plsu u meri u kojoj bi želela, no trudi se da svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi usavršila svoj skriveni talenat.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.