CECA PROGOVORILA O SUKOBU KOJI NEDELJAMA NE PRESTAJE: "Bosanac je dobio šta je ZASLUŽIO!"
Ceca Ražnatović, Foto: Youtube

RAT

CECA PROGOVORILA O SUKOBU KOJI NEDELJAMA NE PRESTAJE: "Bosanac je dobio šta je ZASLUŽIO!"

O verbalnoj prepirci članova žirija "Zvezda Granda" pričalo se danima

Objavljeno:

Dragan Stojković Bosanac sukobio se sa pevačicom Cecom Ražnatović u prvoj emisiji “Zvezde granda” kada je rekao da je ona samo popularna pevačica, za razliku od Marije Šerifović koja je pevačina, a sada je Ceca istakla da su razmirice sastavni deo svakog odnosa.

Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

– Imamo pravo i na sukob mišljenja. Kada je nešto lično onda je lično. Lično se i vrati kroz odgovor, a kada je profesionalno isto i u tome učestvujemo. Tu nema ni lošeg ni negativnog. Bosanac zna da pretera, ali Bosanac i dobije šta je zaslužio – rekla je ona.

Pri samom dolasku u šou Ceca je najavila da neće trenirati strogoću i dodaje da svaki kandidat treba da pokaže ono što najbolje ume.

– Zaista su kvalitetni, ali svesni smo i da neki ne daju svoj maksimum jer se preplaše i scene i žirija i produkcije. Ja mislim da se vidi da žiri nije toliko strog i da dajemo šanse i ovo je jedan lep format vezan za muziku koju mi volimo i koji publika voli da gleda. Nikad se ne zna neko ko ispadne može da napravi veliku karijeru.

Uz najbolje uvek idu najbolji, a da je veliki profesionalac svedoči i to da je u svoj tim osim Ivane Peters dovela i druge stručnjake.

– Ivana je sjajan pevač pedagog i mentor tako da će mi biti od ogromne pomoći pogotovo što sam ja prvi put na takvom zadatku i želim da se posvetim maksimalno svojim kandidatima. Imaćemo u timu i psiholog akoji će raditi na njihovoj tremi i stvarno sam napravila dobar tim da toj deci na svim nivoima pomažemo koliko možemo- objašljava Ceca.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.