EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! GASTOZ KRIJE VEZU SA ZANOSNOM CRNKOM?! Usnimljeni u prisnom odnosu, NOVA DEVOJKA?(VIDEO)
Foto: Profimedia, Filip Plavčić

razotkriveni

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! GASTOZ KRIJE VEZU SA ZANOSNOM CRNKOM?! Usnimljeni u prisnom odnosu, NOVA DEVOJKA?(VIDEO)

Ona voli da postavlja provokatine fotografije i odlučila je da neko vreme boravi u Beogradu sa drugaricama i "ludo" se provodi i izlazi po raznim klubovima, a upravo u jednom je slučajno upoznala pevača.

Objavljeno: 13:41h
Ermin Biberović

Nenad Marinković Gasttozz važi za velikog zavodnika na našoj domaćoj sceni, i momka koji itekako voli da menja devojke, a izgleda da mu je jedna crnka već duže vreme "zarobila " srce, ali da je dogovor između njih dvoje da svoju ljubav drže dalje od medija i javnosti.

Kako ekskluzivno saznajemo, devojka koja je zakupila njegovu pažnju zove se Ana, ima 23 godina, živi u Kanadi i studira, a poreklom je iz Srbije.

Ana
foto: Privatna arhiva

Međutim, ceo tok njihovog upoznavanja je itekako zanimljiv, obzirom da su se upoznali u klubu kada je nastupao pevač Vuk Mob, i kada je pomenuta Ana sa svojim prijateljicama ostala do kasnih sati.

- Ana je sa svojim drugaricama iz Kanade odlučila da obilazi države Evrope i da izlaze po raznim klubovima. Na jednom prestoničkom klubu otišle su da se provedu uz Vuka Moba, i tada se slučajno upoznala sa Gastozom. Razmenili su kontakte telefona, učestalije su se čuli i već su krenuli u neku vrstu romanse. - navodi za Espreso izvor blizak devojci.

Inače, kako kaže izvor, neprestana viđanja, dopisivanja, zajednički izlasci i boravljenje kod njega u stanu su postali kontinuirani, tako da je devojka zbog njega odlučila da produži boravak u srpskoj prestonici, iako joj je već bilo vreme da se vrati u inostranstvo.

U prilogu ispod možete pogledati snimke, na kojima se jasno vidi "novopečeni par" u prisnom odnosu, a isto tako i snimke gde su zajedno na svadbi Gastozovog prijatelja, a u jednom trenutku ga je ona snimala i napisala "Moja ljubav".

- To sve je postalo toliko ozbiljno, do te mere da je ona zbog njega ostala u Beogradu, a trebala je već da se vrati u Kanadu, kada i njena prijateljice. Zajedno su bili čak i na venčanju Gastozovog dobrog prijatelja, koji snima sve njegove spotove u poslednje vreme. - otkriva izvor.

- Pre par dana su bili čak i zajedno na nastupu Šaka Polumente i ona i sada boravi kod njega u stanu, međutim strogo se drže teze da ništa ne sme da procuri u javnost. - govori izvor.

Da se između njih dešava nešto, da su zaista bliski i da se već duže vreme viđaju, u prilog govori i njen selfi upravo iz njegovog stana, gde se jasno vide i patike koje on nosi, ali i sve ostalo gde se i sam pevač neretko fotografiše.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

GASTOZ SE PROVODI I UŽIVA

Pozvali smo i Nenada Marinkovića kako bi i od njega dobili komentar, a on se javio u vidno dobrom raspoloženju i prokomentarisao celo saznanje na sebi svojstven način : - "Ljubi brat" , to mi je sestra od tetke".

Tako da nije želeo dalje da komentariše, ali se sve vreme smejao i ni u jednom trenutku nije demantovao saznanja, tako da je ostalo otvoreno pitanje da li se pevač najzad skrasio pored atraktivne crnke ili je u pitanju samo prijateljski odnos.

Gastoz i Ana u kafiću ispod njegovog stana
Gastoz i Ana u kafiću ispod njegovog stanafoto: Privatna arhiva

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.