VILA OPASANA ZIDINAMA,VIDEO NADZOR SNIMA SVAKI DEO LUKS IZDANJA: Dva bazena, pet kupatila i POSEBNA SOBA ZA JELENU!
Foto: GOOGLE STREET VIEW

oko da stane!

VILA OPASANA ZIDINAMA,VIDEO NADZOR SNIMA SVAKI DEO LUKS IZDANJA: Dva bazena, pet kupatila i POSEBNA SOBA ZA JELENU!

Zavirite u luksuzni dom porodice Tošić na Dedinju!

Objavljeno:

Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića može poneti titulu najlepšeg doma u regionu, kada bi postojalo takvo takmičenje. Ipak, Jelena i Duško se ne razmeću stvarima koje poseduju, već žive kao i sav ostali svet, a supruga Duška Tošića neretko dok fotografiše sebe, uhvati u kadar i enterijer vile u kojoj živi i koja vredi čitavo bogatstvo.

Jedna od najpoznatnijih pevačica na našim prostorima, ali i šire, Jelena Karleuša živi poput slavnih holivudskih ličnosti i kada je u pitanju njen i Duškov dom, novac nije predstavljao problem da bi se vila uredila upravo po njihovom ukusu i stilu njihovih ćerki- Atine i Nike.

Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića zapravo je velelepna vila vredna 2 i po miliona evra, prema pisanju domaćih medija. Ovo luksuzno zdanje, fudbaler je kupio 2018. godine, a pripadalo je Draganu Stojkoviću Piksiju.

Luksuzna nekretnina, kako se pisalo, ima spoljašnji i unutrašnji bazeni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je opasano visokim zidinama.

Takođe, kamere u vili postoje kako bi porodici omogućile i sigurnost i privatnost. Na osnovu fotografija koje je diva objavljivala na "Instagramu" evidentno je da kuća ima pet kupatila dekorisanih u najelegantnijem stilu, kao što i ostatak prostorija odiše glamurom.

Najdraži kutak Jelene Kareluše zasigurno je njen garderober u kojem se nalaze komadi sa potpisima svetskih dizajnera, a koji vredi pravo bogatstvo. Osim garderobera, najviše pažnje privukao je raskošni beli klavir, koji se nalazi na terasi i podiže čitav ambijent na viši nivo. Moderan stil jeste najjasnija odlika ove raskošne kuće, te boje, dezeni i detalji variraju od prostorije do prostorije.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.