NEKADA SU RADILI ZAJEDNO A DANAS SU NEPRIJATELJI! BOSANAC I CECA U MLADOSTI: Zbog ovoga ga Viki zove "pozadinac"
Ceca Ražnatović, Foto: © ATA Images

PRE I POSLE

NEKADA SU RADILI ZAJEDNO A DANAS SU NEPRIJATELJI! BOSANAC I CECA U MLADOSTI: Zbog ovoga ga Viki zove "pozadinac"

Slika je nastala 1989. godine na početku Cecine karijere na koncertu u Beču i dokazuje da je on iza nje svirao od samog početka njene karijere.

Objavljeno:

Dragan Stojković Bosanac sukobio se sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović već u prvoj emisiji "Zvezde granda" kada je rekao da je ona samo popularna pevačica, za razliku od Marije Šerifović koja je pevačina.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Youtube

Sada se pojavila fotografija nastala 1989. godine na početku Cecine karijere, sa koncerta u Beču, koja dokazuje da je on iza nje svirao od samog početka njene karijere.

Naime, Violeta Viki Miljković ga je u poslednjoj emisiji nazvala "Cecinim pozadincem" a gotovo nikom nije bilo jasno zašto je pevačica to izjavila. Dan nakon pomenute emisije, na društvenoj mreži Twiter, pojavila se slika na kojoj se jasno vidi Ceca koja peva dok iza nje Bosanac svira harmoniku.

" Ceca peva, pozadinac Bosanac svira", stoji u opisu slike koju je podelila jedna Cecina fan stranica. Nedugo nakon objavljivanja fotografije usledili su komentari "Bio bi šou da im Saša pusti ovu fotku u emisiji".

Sukob na relaciji Ceca - Bosanac počeo je kada je harmonikaš izjavio da je Ceca samo popularna pevačica i da bi sa njom imao šta da radi i čemu da je nauči kada bi joj bio mentor. Ni Ceca njemu nije ostala dužna rekavši mu da on već tri decenije spava i da će zbog autorskog sna u koji je pao uskoro početi i da hrče.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.