POSLE UBISTVA ĐINĐIĆA NESTALA JE IZ JAVNOSTI! Ružica važi za ženu iz senke,dugo nije bila viđena a danas je OVO ONA
Foto: Dragan Kadić

opa!

POSLE UBISTVA ĐINĐIĆA NESTALA JE IZ JAVNOSTI! Ružica važi za ženu iz senke,dugo nije bila viđena a danas je OVO ONA

Udovica ubijenog premijera Srbije, Zorana Đinđića, Ružica retko se pojavljuje u javnosti.

Objavljeno:

Ružica Đinđić već skoro dve decenije živi kao žena iz senke. Od trenutka kada joj je metak oduzeo voljenog čoveka, životnog saputnika i oca njene dece u javnosti se retko pojavljuje, a sada je napravila presedan i prisustvovala na sahrani Ivana Tasovca.

Udovica ubijenog premijera Srbije, Zorana Đinđića, Ružica retko se pojavljuje u javnosti. Svršena pravnica, politički aktivista i urednica izdavačke kuće, svoj život od smrti supruga vodi kao požrtvovana majka i žena iz senke.

Naime, 12. mart jedan je od retkih datuma u godini, kada domaća javnost ima prilike da vidi Ružicu, uglavnom uplakanu, kako spušta cveće na grob voljenog čoveka.

Ružica Đinđić, Zoran Đinđić žena
foto: Antonio Ahel/ATAImages

I ovoga puta Ružica Đinđić u javnosti se pojavila na Novom groblju u Beogradu, kako bi na večni počinak ispratila Ivana Tasovca.

Prvi utisak koji je posle višemesečnog javnog odsustva ostavila je neosporno zadivljujuć. Na pragu sedme decenije Ružica Đinđić izgleda tako, da je svako ko je tog dana imao priliku da je vidi zasigurno pomislio: Ovoj ženi godine i tuga ne mogu ništa.

Damski odevena, odmerena u držanju prisutnima je u srcu izazvala osećaj topline, a mnogi nisu uspeli a da ne primete da u šezdeset prvoj godini udovica Zorana Đinđića sjajno izgleda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.