POSLE 8 DANA POZNANTSTVA SE UDALA ZA NJEGA I POTPUNO NESTALA!Zvezda DEVEDESETIH izdržala godinu dana pa se pokajala
Foto: Printscreen Youtube

AUUUU!

POSLE 8 DANA POZNANTSTVA SE UDALA ZA NJEGA I POTPUNO NESTALA!Zvezda DEVEDESETIH izdržala godinu dana pa se pokajala

Krila je privatnost uvek!

Objavljeno:

Bila je velika zvezda devedesetih, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa estrade i odrekla scene. Ekstra Nena ili Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promena.

Ljubavni život je krila od medija, a o privatnim detaljima je retko govorila.

Godine 2009. se udala za dr. Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala posle svega osam dana poznanstva.

ekstra nena
foto: Dragan Kadić

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k’o latino serija”. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – izjavila je tada Nena.

Brak im se okončao posle manje od godinu dana, a razloge koji su do toga doveli nije iznela u javnost.

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko, jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti – naglasila je Ekstra Nena u jednoj emisiji.

Već više od deset godina radi na fakultetu kao profesor. Za sebe kaže da je dobar pedagog, jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već da nauče nešto.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.