KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IMA INTIMNE ODNOSE 20 PUTA DNEVNO! Skinuo je 20 KILOGRAMA zbog OVAKVOG NAČINA ŽIVOTA!
Foto: Nemanja Nikolić

AUUUU!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IMA INTIMNE ODNOSE 20 PUTA DNEVNO! Skinuo je 20 KILOGRAMA zbog OVAKVOG NAČINA ŽIVOTA!

Bivši zadrugar je znatno smršao, pa otkrio kako!

Objavljeno: 16:15h

Bivši zadrugar Kristijan Golubović smršao je skoro 18 kilograma tako što je smanjio šećer i ugljene hidrate, ali i znatno povećao seksualnu aktivnost!

- Kada sam smanjio unos ugljenih hidrata, a povećao seksualne aktivnosti do maksimuma, smršao sam skoro 20 kilograma - kaže Kristijan, koji je pre ovih promena imao 138 kilograma.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Instagram printscreen

- Kristina i ja smo bili rastrzani zbog obaveza, išli smo od grada do grada, pa smo jeli gde smo stigli - po restoranima, tavernama... Nisam išao na spavanje, nisam jeo na vreme, unosio brzu hranu, pa sam se baš ugojio. Kada sam se jednog da na pogledao u ogledalo, shvatio sam da moram da promenim navike iz korena - priča Golubović i dodaje da je tada rešio da okrene novi list.

Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

- Korigovao sam ishranu, prestao da jedem slatkiše i da pijem gazirano i što je najbitnije, imam seks po 10-20 puta na dan. Aktivan sam po pet-šest sati dnevno u krevetu i rezultati su tu. Zato sada, kada jedan dan preskočim seks, bukvalno kriziram.

Golubović ističe da je pored fizičke aktivnosti važno i kako se kombinuje hrana:

Meso jedem isključivo sa salatom. Nikako ne uz krompir ili rižoto. Tako se ne gojim, a unesem proteine koji su mi potrebni. Takođe je bitna i mera, ne treba se prejedati. Kada je najslađe, pojedem još samo jedan zalogaj i tu stanem. Ukoliko sam još gladan, za pola sata-sat pojedem desetak badema, lešnika ili indijskih oraha i bude mi super.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.