DOK SE NIJE UDALA, MISLILA JE DA ŽIVOT LEPE BRENE IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Aleksandra Prijović o privatnom životu
Aleksandra Prijović, Foto: © ATA Images

iskrena

DOK SE NIJE UDALA, MISLILA JE DA ŽIVOT LEPE BRENE IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Aleksandra Prijović o privatnom životu

Iako ima samo 26 godina, iza nje su veliki uspesi, brojni hitovi, koncerti i spotovi koji broje na desetine miliona pregleda.

Objavljeno:

Život joj je bio „klizav pod“. Svojim roditeljima, baki i deki „duguje dva života“, a rođenje deteta joj je „neponovljivo“ iskustvo. U ljubavi je imala i loše izbore, „(ne)voljene greške“, ali sada je u srećnom braku i ljubavi sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra.

Aleksandra Prijović
foto: © ATA Images

Posvećena je majka i supruga, ali jedna od najuspešnijih pevačica sa velikim brojem hitova, iako joj je tek 26 godina. Na pitanje „Ko si ti?“, Aleksandra Prijović odgovara:

- Ja sam kao i svaka druga devojka, jedina razlika je u tome što se zbog prirode posla pojavljujem u medijima, snimam emisije, spotove, imam nastupe i zbog toga sam poznata široj javnosti. Van kamera i medija moj privatni život se ne razlikuje od života većine žena. Posvećena sam kući, mužu i sinu i susrećem se sa problemima kao i većina ljudi - kaže na samom početku razgovora.

Upravo u vezi sa tim Aleksandra je podelila i svoja razmišljanja kada je bila mala o Lepoj Breni i njenom životu koji joj se u tom periodu činio neverovatnim.

- Ja sam zamišljala da je to život iz filmova, ona je bila najveća zvezda na ovim prostorima, pa sam uvek mislila da ona živi životom koji je nama nepojmljiv i izvanredan, a ona je jedna najnormalnija žena, kao i moja majka.

Mali Aleksandar je sada već u godinama (2,5) kada primećuje njeno odsustvo što Aleksandri, kao i svim mama, pada teže nego njemu.

- Kada krenem na nastup on mi kaže „Mama, ideš pevaš? Hoću i ja pevam“. Tada mi bude jako teško što moram da se odvojim od njega, pogotovo što sam poslednjih godinu dana bila stalno sa njim.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.