POVEZIVALI SU GA SA ANOM KORAĆ, ACA LUKAS MU DUGOVAO NOVAC! Tigar kupio zlataru Majdanpek za 185 miliona dinara!
Foto: Instagram

prinovio se

POVEZIVALI SU GA SA ANOM KORAĆ, ACA LUKAS MU DUGOVAO NOVAC! Tigar kupio zlataru Majdanpek za 185 miliona dinara!

Kontroverzni biznismen poznat po vezi sa Anom Korać i luksuznom životu, Aca Lukas mu dugovao pare.

Objavljeno: 17:47h

Beogradski Karnak Plus Construction kupio je za 185 miliona dinara Industriju za preradu metala Majdanpek doo u stečaju, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najznačajniju imovinu Industrije za preradu metala čini Zlatara Majdanpek.

Kako se navodi na sajtu Agencije za privredne registre, vlasnik i direktor Karnaka je Dejan Popović, a pretežna delatnost te firme su "ostali nepomenuti građevinski poslovi".

"Cela moja porodica radila je u zlatari i zbog njih sam je kupio. Radićemo ponovo. Smatram da je cena realna i zadovoljan sam kupovinom", rekao je Popović za Euronews Srbija.

Dejan Popović Tigar
foto: Instagram

Dejan Popović poznat pod nadimkom Tigar u javnosti važi za kontroverznog biznismena, koji je bio u vezi sa brojnim estradnim umetnicama, starletama, rijaliti učesnicama, a na društvenim mrežama hvali se luksuznim životom.

Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić, Instagram

U novembru prošle godine Tigar je dospeo u žižu javnosti kada su izvršitelji zakucali na vrata pevača Ace Lukasa zbog duga prema Popoviću.

Lukas je ranije rekao da je Popović zelenaš, kao i da je od njega uzimao novac, ali da mu je novac vratio. S obzirom na to da su bili "drugari", Lukas od njega nije uzeo račun, pa su završili na suđenju.

Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s Tigrom, a Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Dejan je poznat po "druženju" sa starletama, među kojima se našla i Ana Korać, a pričalo se i Ružica Veljković. Tigar i na društvene mreže objavljuje svoje brojne ljubavnice i njihova gola tela. Njegov Instagram je preplavljen fotografijama skupocenih satova, novčanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.