VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI U VELELEPNOM DOMU, SVE PRŠTI OD LEPOTE! A da vidite samo kakav joj je PLAFON! (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub/rts

OPA!

VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI U VELELEPNOM DOMU, SVE PRŠTI OD LEPOTE! A da vidite samo kakav joj je PLAFON! (FOTO)

Sve je uređeno sa ukusom!

Objavljeno:

Dom Kristine Radenković po mnogo čemu je poseban. Od kutka za decu, do kutka za voditeljkinu relaksaciju - svaki kvadratni metar uređen je sa ukusom.

Popularna voditeljka "Slagalice", Kristina Radenković, tokom samoizolacije zbog pandemije korona virusa, otvorila je vrata svoga doma za svoje pratioce na društvenim mrežama. U malobrojnim objavama koje prikazuju unutrašnjost njene oaze mira i porodičnog gneza, prikazano je i kakva je Kristina privatno, te kako koristi prostor u kojem boravi sa porodicom.

Dom Kristine Radenković, obiluje knjigama, igračkama i ima svojevrsnu toplinu, kojoj doprinosi čitava porodica. Voditeljka, njen suprug i njihovo dvoje dece, boravili su tokom "lokdauna" zajedno, a društvo im je pravio njihov verni ljubimac.

Sudeći po fotografijama i video snimcima voditeljkinog doma, najviše pažnje privlači veličanstvena dnevna soba, koja je izuzetno prostrana i u kojoj se familija najčešće okuplja. Posebni detalj, jeste raskošni plafon sa specijalnom rasvetom i dekoracijom koja je modernistička i efektna.

Kristina Radenković
foto: Printscreen Instagram

Pored želje za relaksacijom posle rada, voditeljka takođe voli da spremi svojoj porodici neki ukusan obrok, a u tome joj je saveznik, bela, prozračna kuhinja, koja je prilično velika i opremljena najsavremenijom tehnologijom.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.